Најдобро е да острануваш со тупфер и чиста мицеларна. Ќе го оставиш минутка на очи, ќе ја омекне маскарата и ќе бришеш. Ако ти ставиле кератин на крај нема да имаш проблем
Здраво , ме интерсира тие што користите серуми за побрз раст на трепките , кои серуми што ги има во Македонија ги користите и притоа дали имате ефект или доколку некоја од вас знае дали во Македонија некаде може да се купи Uklash серумот? Ви благодарам
Какво искуство имате со трепките на Фрози Фран? Сакам да и земам наа другарка, ама не знам дали вредат.
Сите овие се предобри и испробани кој од мене кој од мои другарки, додека има и мал милион кои се препрелоши како goldenbeautyfani , така нешто
Како се движат цените на свилениве трепки сега? Јас кога ставав беа окулу 1200, сега верувам се доста поскапени.
Па, прво ги праи тие лепезите волуменски предебели и тешки на око а тоа изгледа одвратно(сестра ми ги носеше оти сакаше волумен за евтино) , не знае за природно ни под разно, и другите после рекоа дека таа дебелина на лепези оштетувала природни трепки :/
Свилените трепки најправилно ги работат оние кои први почнале кога дојде трендот кај нас. Новиве прават што им текне
Јас ги правам кај една девојка инстаграмот и е ilash.mk ама само класик работи, јас сум презадоволна бидејќи не се премногу нападни. Едит: сега баш видов намалени се на 800 денари месецов
Дека барав feedback и не добив не ги ни купив. А она си ги зема за себе и ми рече воопшто не вределе за тие пари. Па и ги даде на друга другарка да ги испроба рече дека се добри. Не ми кажа колку е цената, но тушот знам 400 денари бил, па претпоставувам целиот сет е околу 1000.
Ми се направи алергија од една маскара од Авон, печење и чешање на очите, скоро па комплетно опаѓање на трепките. Е сега имам тетка дерматолог, очите до некаде средени со капки, а за трепките ми рече секоја вечер до рицинусово ладно масло, но сигурно ќе раснат споро. Прашањето ми е што друго да правам, не ми се шета без трепки со месеци, а вештачки секој ден и не ми се лепат. Некоја да имала вакво искуство да помогне, оти јас два месеци ќе се заклучам дома..но, морам на работа