Па освен рицинусово и некое серумче, немаш некое друго решение. Ќе пораснат брзо, месец треба да то се пораснати
Фала за брзиот, утешителен одговор Имам пробано од порано еден серум со араганово масло, како маскара беше од дм го купив, исто почнаа очите да ми реагираат и го фрлив, и никогаш веќе со серумите.. а исто и со маскарите од Авон, и претходно ми направи алергија и сега со друга од Авон викам да пробам, и па истото срање. Завршив ја со шминка од Авон.. ако некој има друг предлог помагајте, срам ми е вака да шетам ептен се приметува, а да ставам надградба во салон мислам неможе да стават пошто нема на што.. хмм
Јас така со виткачот си ѓи искубав трепките на едното око хахах сега ми е смешно кога ќе ми текне го фрлив тој виткач си ветив дека никогаш нема да користам пак, но еве пак си купив, а морав тогаш да одам на факултет и без трепки на едното око ми беше хорор па ставав туш некако да го потполнам местото каде што немаше трепки и плус користев секоја вечер пред да си легнам кокосово масло за трепки и да ти кажам брзо ми пораснаа.
За да ти стават надградба треба да имаш трепки на кои би ти ги залепиле. Свилените се лепат на самото влакно, а не на кожа како обичните. Со правилна изработка, некоја лесна метода ви ти одгпварала на пораснати
А дали постојат такви трепки како оние кои ги нуди Фрози Фран некаде по продавнициве? Мислам на тој принцип што функционираат, со магнетен туш. Не ми се порачуваат преку интернет, а ми личат како доста едноставни да се за употреба.
Во четвртокот го искористив маслото од Балеа за отстранување на шминка и вчера забележав дека ми нема пола трепки моите долги трепки до веѓите, ми ги нема И долните исто Што ме натера Сте имале вакво искуство со маслото? Сега да почнам со рицинусово масло да се мачкам. Секоја вечер треба? Ќе ми пораснат?
Најчесто што можеш. Ако можеш секоја вечер, тогаш супер. Ќе пораснат, на секои месец ипол, два, кај секого е различно, но си раснат нови трепки.
Девојки тие што имате правено lash lifting колку време стојат така извиткани трепките и од кое студио сте најзадоволни ?
Кај секого е различна трајноста. Во просек 5-6 недели, кај некпгп може и подолго. Зависи колку ќе се придржацаш со правила, зависи од самото влакно и зависи од тоа колку брзо ти растат трепките.
луѓе некое место да препорачате за добар lash lift?? бев во студио вељанова, на брзање ме помина заплеткани лом ги направи
Ке одам следната недела на едно место па ке споделам искуство. Ги направив денес,задоволна сум 20/30 минути траеше постапката прв пат правам и не можам да направам споредба мислам дека се ок.Инаку ги правев во Beautyline studio во Топанско
Правилен lash lift не се прави за 20 минути, особено ако е со боја. Плус треба да се стави кератин, а многу салони го избегнуваат тој дел.
Јас правев кај Марија Најдовска , постапката трае околу 1 час,искрено сум задоволна иако не сум била на др место за да направам споредба.
Напоменав дека правам прв пат и затоа не можам да направам споредба,инаку да со боја се и мене ми се ок СЕГА ЗА СЕГА,а колку ке потрае тоа ке видиме.А искрено кога би траела постапката 1 саат(прочитав некое мислење) не би се ни нафатила да пробам и ова едвај го издржав.
Предлог лепак за вештачки трепки, пред некое време си купив еден, евтин беше и не ми смета дека прави нешто, како да не е лепак, не се лепат убаво или си паѓат веднаш трепките