Не требало ништо. Јас ќе го искористам постов да искоментирам и дека воопшто не бев задоволна од Натурал Козметик, трепките воопшто не ми се кренати, само добија боја. Не е до мене, сите што ме видоа се чудеа како можеле вака да испаднат. Џабе фрлени пари.
Обично е на пола од цената која си ја платила за прво ставање, ако одиш во рок во кој ти кажале, обично 3 недели.
Дали некоја знае каква форма на трепки стојат најубаво на мали очи? Не прашувам за свилени туку овие вештачкиве.
Генерално, свилени или обични на мало око или око со спуштен капак убаво стојат трепки кои се најдолги на средина.
Ја ставам YY свилени 1500 е прво ставање , стојат подолго и одам на 4-5 недели,( некад и на 3 идам ) некои и по два месеци им држат. 1000 че корекција. Све зависи колку добро ќе ти ги направи и нели колку добро ќе ги чуваш и негуваш.
Кои трепки на Аура се подобри, обичните или 3д? Или некои други ако имате да ми предложите. Многу ретко носам трепки, па сакам да ми се пријатни, не како лепези.
Обичните се подобри иако не сум ги носела овие 3Д, поприродни се. Не знам каква форма на очи имаш, но бр 13 и 10 ми се лични фаворити, погледни ги
Имам округли, не многу крупни очи и 10ката ми беа топ бидејќи ми ги издолжуваа, па сакав да видам дали пак да ги земам тие или да пробам од овие 3D. Ќе ги зема сега 10 и 13, фала ти
Здраво девојки, дали имате користено од тие снопчиња што се и кој е најдобар начин за остранување. На нет пишува дека најлесен начин е со кокосово масло или со lash remover. Сте сретнале ли кај нас таков lash remover и ако да, каде?
Arbis art или на други места каде се обучени, а не да почнале вчера без врска. Сепак, тоа се киселини, не е шала.
@Emotional123 fala za preporakata,nisto licno protiv tebe ama jas sum krajno nezadovolna od Arbis Art vo Kisela Voda. Koga izlegov od tamu se poznavase boja,podkrenati malku trepkite,ama toa traese dodeka stignam doma. Sega ednovo oko se poznava minimalno podkrenati,drugoto nisto. 1 000 denari e inaku ,isto kako kaj Dadar(ama momentalno ne rabotat). Kako se dvizat cenite po drugi saloni znae nekoj?