Јас имам користено таков лепак(црн) и многу е добар и многу држи,и да ти се измести трепката можеш пак да ја наместиш зашто како гумено е,така да земи си топ е,имаш добар лепак во аксесорис доле у гтц 350 ден е...поззз
аа извини марамче мислев си носела јас ке барам некој 'полесен' лепак, од страв нормално, па ке видиме, несакам којзнае колку да лепи.. иначе тренди преубави ти се очите!! а како ги вадиш трепките потоа?
Си купив трепки, јеее, си купив и лепак и не ми трпеше душа да не пробам како ми стојат. Купив подолги и погусти од тие што ги има Тренди, и многу ми се допадна како ми стоеја. Лепакот го купив 190 од парфимерија. Само имам еден проблем некако не ми се лепи убаво на почетокот на окото, дали подалеку ја ставам или е нешто друго, не знам Совет како совршено да ги нанесам, некоја финта...?
Еве Сеси, Ник најубаво обајснува <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/98B8EwselMc?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/98B8EwselMc?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
Вештачките трепки ми се хит,ги носам секогаш и секаде откако моиве ги искубав од корен .Ми останаа колку да можат овие вештачките да има за што да ми се придржат .Инаку не е некоја филозофија за лепење,само мора едно правило да се знае.Ако се од оние ПОДРАМАТИЧНИТЕ обавезно нанесете туш пред ставање за да не ви се приметуваат,ако се некои поприродни немате фрка.Јас земам редовно од ГТЦ на АrtDeco,520 денари ви се со лепило заедно (лепилото е супер ! ).Btw еве и сликичка како изгледаат
WOW Трендафилка, сега ја разгледувам темава и што да видам......Имаш преубави очи (пу пу да не те урочам) А и трепките ти се супер наместени не се ни познава дека се вештачки. Е сега јас да го образложам моето искуство со трепки, најчесто купувам едни што ги има на Зелено пазарче, наводно се “Макс Фактор“ со големина Б - 80 денари, изгледаат многу природно ( малку погусти од оние на Трендафилка). Купувам друг лепак од 100 денари ( најчесто го има на тезгата каде што ги купувам трепките) и тој лепи супер, не мрдаат Откако ќе ставам лепак на трепката ( во мала количина) чекам малку да се подзасуши, бидејќи така побрзо се слепува за очниот капак Како и да е девојки според мене вештачките трепки се подобро решение од надградбата на трепки
Место не ме држеше, па си земав едни трепки денеска! Е сега, работата е за колку време се вадат? Си купив и лепак плус, таков како на Трендафилка. А трепките не се многу големи (не сакам причји перја ни јас ).
Да ти кажам право мене ми се за една употреба. Јас не сум ги носела на себе повеќе од 24 часа. Сепак, сакам да си симнам шминка и убаво да си го измијам лицето, а факт е дека со нив не можеш. Штом лепак имаш, решен проблем, и онака се по некои 30-40 ден. трепките.
Трендафилке, Вајлд, кажете од каде да си купам убави евтини трепки?? Баш денес барав и се се скапички.. Гледав у веро центар, во веро, има преубави ама колку, накај 600-700 денари се а јас не планирам да спијам со нив или да ги носам повеке денови туку само за нова година и после си ги вадам пред да легнам.хелп?
^^^ Јас моите ги купувам во Базаро, на Зелено пазарче или на Битпазар по тезгите со шминки. Цената им е од 30 - 80 денари. Има дури и со циркони, ама за мој вкус е кичесто.
^^^^ А дали после тоа има некои несакани дејства (после ставање на тие трепки еве зборам од 30-50 ден.) на моите трепки? Дека планирам јас да си купам на пазар.. Ама прв пат ќе ми биде
Нема несакани ефекти, без разлика дали користиш од пазар или скапи. Може да се случи нешто од лепакот ако е со поминат рок, ако си преосетлива на некоја состојка, ама не би требало... Оние што секојдневно ги лепат велат дека природните трепки се изретчиле, но ако ти користиш привремено - не би требало ништо да ти се случи. Може да ти ги затворат очите и да направат да ти изгледаат помали. Внимавај при апликацијата да не ги залепиш да стојат надолу.
ти благодарам душо за советот ќе ми ги стават во салон па се надевам дека убаво ќе изгледат и нема да погрешат
Вечерва ќе ставам трепки вештачки ќе си ги лепам дома сама, па ќе ви кажам како поминало, мислам утре да ги извадам како што прочитав со топла вода
Да, со топла вода. Натопи едно тупферче и држи го на трепките, лепакот ќе се разреди и ќе можеш да тргнеш.
Јас ги вадам со маслен лосион за вадење шминка. Полесно е!! Ама се мислам да одам да ставам потрајни трепки во салон )
За Савана лепакот е супер. јас го имам, нема да згрешиш..еве ги моите трепки.....со тоа лепило се лепени..(се надевам за истото збораме пошто и моето е црно и го зедов 300 ден..)
Јас си ставив трепки за Нова година и за вечерта после и изгледаа супер. Лесно ги ставив со моја техника :geek: - прво го нанесов лепакот како што нанесувам туш, и потоа со рака (без помош на пинцета) ја залепив трепката. И за вадење беше лесно- внимателно ги вадев од едниот крај кон другиот и не ми паднаа моиве трепки. Се` на се`- задоволна сум Пак ќе си ги ставам некој ден