Јас кога ставив свилени, следно не направив корекција оставив да паднат но моите трепки потоа беа упола од што ми се.. Ми требаа месеци да се средат, ги мачкав со масла и некако едвај дојдоа во нормала..
Како ви се исплаќа да ставате свилени? Малце е скапо и досадно кога често треба да се оди на корекции, а ако не идеш ќе изгледа како дупка да имаш кога ќе ти паднат повеќето. И на крај секако дека природните ќе ви бидат уништени. Незнам, едноставно залепи си фејкови и тоа е тоа.
Повеќе се оштетуваат со обични. Со самото лепење, одлепување, се тегнат природните. Со правилна изработка и правилно одржување, не се оштетуваат природните со свилени. Со редовна корекција нема дупки. А за скапи, па сега за некого се скапи, за некого не се
Исто јас имам мали трепки и пак приметив разлика. Ако се класични, 1500-1800 да е првиот па секоја корекција до кај 1000ка и некако. Но ако се волумен кај мене една девојка прави 3000 и нешто премногу е.
Што знам.. се мислев долго време дали да ставам затоа што изгледот е преубав. Ама сите женски што сум ги видела имале некои празни делови на очите, каде стојат природните, изгледа свилените им паднале. Навистина е забележително. Не сакам да изгледам така. Ако знаеш некој што добро ги прави и лепи, пиши.
Јас пошто не планирав да правам корекција , не бев мк, кога почнаа да се осеќаат празнини си лепев вештачки трепки ама само за излегување. Секако за 2 месеци скроз ќе испаднат ако не ги корегираш
Секој со свој џеп. Али мене ми се исплати, нокти на два месеци правам 800 ден, трепки на 4 недели 1000 че корекција( прво ставање 1500). Јас па немам лошо искуство , баш после 2 ипол год ставање пауза направив. Нит ми беа уништени нит ми беа паднати моите. А на корекција не ми се паднати немам дупки него се изретчени шо не е толку приметливо( темпираш да не бидеш апла страшна у очи) , по средено спастрено се осеќам.
Тука ќе прашам ваљда некој знае. Ако веќе ставам свилени сакам да се тотално по мој вкус. Епа, многу ми се свиѓаат ваквите на сликата. Сакам да се нормална боја но на крај да има неколку трепки во црвено. Дали знаете некој го прави ова?
Добро нормално е после една недела да се многу проретчени за две недели да немам ниедна веќе? Многу е фина девојката, ама 1800 за две недели не ми се даваат, само не знам дали до неа е или до мене.
Јок не е нормално три недели треба да ти стојат без проблем веќе третата /четвратаѕ треба да си за корекција со пристоен број на трепки. или ти не ги одржаваш убаво или до девојката е? Руски ставаш ? Или? тие знам поскапи се. Иначе генерално обични свилени кај мојава се 1200 прво ставање, корекција 800 ( ако не грешам али тука се движеа )
Па не е баш така. Кај секого е индивидуално. Кај некого доаѓа време за 2-2 ипол недели, а кај некого за 4 па и повеќе. Зависи од тоа колку брзо растат природните. Ама 1 недела е малку време за сите да паднат.
За две недели веќе немам ниедна трепка треба скрос наново да ми реди, а ако одам на корекција треба еднаш неделно, пак скапо ми е, а не знам дали јас некако не ги "одржувам" ко што треба или лошо се залепени. Појма немам какви се, свилени, само тоа знам.
Може да е до одржување, ако си ги наводенила пред време, ако ги чепкаш, ако користиш козметика нешто со уље, ако спиеш на стомак... Или кај неа е слаб лепак или лепак со истечен рок. Сепак, контактирај ја, за 1 недела треба да ри направи корекција бесплатна по мое мислење. Барем јас што ја знам девојката гарантира така