Добро, да у право си индивидуално е кај секој. Што од окото, хормонални проблеми, мокрење на окото а не се поминати 24 часа итн. Мое искуство со обични свилени е баш тоа шо пиша две /две ипол, а со овие YYшо ги дрндам е над 3. Друга шо ја среќавам кај мојата па на два месеци доаѓа .
Женски, сакам да земам вештачки трепки и лепак. Препорачајте ми некои убави и лесно што можам да си ги ставам сама, а да не се преголеми и каде ги има. Секој совет, мислење и препорака е добредојдена. Фала ви однапред
Аура и лепак и трепки. Имаш поголем избор, чинам 14 бр најмногу ги фалеа. Лепак имаш црн и бел кој се суши во проѕирен. Ако ставаш туш, тогаш црниот, а ако не, тогаш другиот.
Девојки има ли некоја искуство со ставање свилени трепки во beautysalon.bellissima , 2 пати бев кај нив и премногу ми солзат очите, не знам дали е проблемот до мене или до девојката која ги работи
Немам искуство со тој салон, но јас работам со трепки и ќе ти објаснам зошто ти солзат очи. Можно е додека девојката работи тебе да ти се подотворени очите и испарувањето на лепакот предизвикува солзење и црвенило во очите, убаво е после третман да ти става капки прокулин или сама да си ставаш доколку имаш таков проблем , а друга причина би можело да бидат тие тракички што се лепат под очите, доколку не се залепени правилно, односно премногу блиску до окото може да предизвика солзење, неугодност или пак да предизвикаат црвенило во долниот дел на окото. И за крај можеби имаш многу осетливи очи на кои што едноставно им пречи лепакот
Здраво, Дали може да ми предложите добро студио за lash lift во Скопје? И ако знаете цени ве молам споделете.
Дали после лаш лифт е нормално да се избираат трепките, да се заплеткаат на некој начин?зборам за после месец, два кога ќе пројде дејството. Два пати имам правено, после тоа два пати такви. Не знам дали е до местото каде што ги правам па затоа прашувам. Некој друг да ми каже?
Натурал козметик во Аеродром. Не бев задоволна бидејќи не беа доволно извиткани и едвај се забележуваше, но барем не ми беа заплеткани. Девојката рече дека зависело од трепките, не знам колку е тоа точно, мислам дека зависи од квалитетот на производите што ги користат и од техниката.