Па искрено не го разбрав убаво прашањето. Ако е тоа што мислам дека е, може да биде резултат кај многу тенко влакно, а ако не е тоа, тогаш може да ги оставиле киселините подолго од препорачаното. Како и да е, со регенерација, за некое време ќе си дојде на свое место.
Belisima vo Kozle, predobro e devocheto, jas pravev klasicni, preubavo izgledaa i na korekcija mi stoeja povekje od pola
Здраво девојки, дали се препорачува надградба на трепки пред заминување на одмор односно дали трепките издржуваат при постојан контакт со морска вода? Се мислам помеѓу надградба на трепки и лаш лифт. Читав малку по интернет и се препорачува после секое излегување од море трепките да се мијат со обична вода. Доколку некоја има искуство може да сподели
Da, so plivanje i gnjurenje mene super mi izdrzhaa ne mrdnaa. Mienje i sheshlanje celo vreme posle banjanje vo more.
Јас имам носено. Убави се, доста поубави и поприродни се влакната во однос на други трепки, само треба да внимаваш какви ќе купиш. Јас избрав едни малку погусти и долги па изгледаа ептен вештачки.
Како ги одржувате свилените трепки? Колку денови после нивно ставање може да се шминка? Како да ги одржуваме за време на одмор, после бањање во солена вода?
Ne treba da se mokrat samo prviot den, jas posle sekoe stavanje na sminka ubavo gji miam i odma gji susam i si gi ceslam. A na odmor koga bev posle sekoe nakvasuvanje vo solena voda, vednas mienje so cista voda
Devojki zdravo Ako moze preporaka za dobri svileni trepki ama so ruski volumen da se? Kade dobro gi pravat a da ne se epten skapi? Fala mnogu❤️
Zdravo decki imam problem☹️ Ne znam koj gjavol me natera da stavam lash extensions i koga mi gi izvadija sto da vidam…. Trepkite haos, mnogu retki i mali Kazete mi dali ima nekoe maslo ili serum za rastenje
рицинусово масло земи,и мачкај пред спиење со чепкалка за уши измеѓу трепки,растат нови и се згуснуваат затоа е подобро lash lift него свилени
Сум пробала на Аура 10 и 16 но не се погодиле...Знаете ли некои полесни на око и природни т.е поретки да бидат??