Здраво на сите Имам долги густи трепки па веќе некое време се двоумам дали да ги извиткам или не. Па би сакала да споделите ваше мислење дали вреди, цена, колку долго трае и слично. Ви благодарам, дами
Дали вреди зависи какви очекувања имаш. Тоа не е некој драматичен ефект, туку многу благ. Штом имаш долги и густи трепки, ќе биде повидливо, на кратки ништо не се гледа. Цени околу 1000-1300 зависи од место. Трае околу 5-6 недели
Предлог вежтачки трепки кои се пократки, бидејќи ми треба повеќе за густина отколку должина. Ги имам 01 и 10 на Аура и ми се предолги. Може да бидат и снопчиња.
Ако 01 на Аура ти се предолги, тогаш мислам дека пократки не можеш да најдеш. Дали имаш пробано, на пример, со ножички да им ја скратиш должината?
Devojki da mi preporacate lepak za vestacki trepki od dm (najblisku mi e) koj da go zemam? I dali se stavaat pred da se nanese sminka ili na cista koza pa posle senkata?
Aura e ок. Имаш црн и бел. Белиот станува транспарентен по сушење, црниот ќе го земеш само ако користиш туш. Се ставаат на крај.
Не се што сум видела се многу долги и претерано густи..не ми одговараат.. индивидуалните некако многу комплицирани ми изгледаат
https://www.instagram.com/am_makeup_lashextensions/?hl=en Дали некој правел свилени трепки тука и како сте задоволни?
Се мислам за свилени трепки. Ве молам за препорака за во аеродром, цена и како сте задоволни? И сликичка ако може (и во лп) На улица некои имам видено ама грдо стојат. Па да не трефнам баш таму да идам. Ќе працам веѓи па и да се комплетирам и со трепки. Убави очи имам па греотка е да не се истакнат. Немам време да се средувам баш па затоа.
Здраво мама Со истите прашања влегов на темава, да не имаш да споделиш искуство? Или некој друг конкретно за свилени трепки
Сеуште не. Не се одлучив од причина што не знам каде да одберам, а од друга страна имам осетливи очи кои реагираат на крема за лице, шминка, сонце понекогаш. И така . Можам за веѓи да ти одговорам кога ќе ти треба
Ако имаш осетливи очи, најверојатно ќе реагираш на лепакот, но не мора да значи дека тоа ќе биде страшно, може само пецкање да биде.
Девојки Ве молам препорака за салон во Скопје каде изработуваат убави квалитетни трепки максимум до 2000 ден.? И предлог кој вид би ми го предложиле за мало око со прилично спуштени капаци.. се мислев за L curl но е поскапо и не го работат секаде, па за russian natural.. да не го затвара окото ама и да немам потреба од римел