Девојки каде купувате убави трепки? Итно ми е за денес, не знам зошто на аура не ми се допаѓаат, сакам повеќе волумен, поголемки..
Лепакот го имам, а трепки баш ке проверам сега во ДМ, но обично кога сум гледала некако ретки ми биле многу..
Дали можи некој да ми кажи која е разликата меѓу класични и хибридни трепки? Класични знам најнормални и најприродни, ама хибридни не знам какви се а има разлика во цена
Да искоментирам за нив, изминатата недела бев. Значи стварно на изглед никој никаде ми нема направено поубави трепки а имам идено на многу места, им кажав најприродни што може и баш такви како што замислував излегоа. АМА, исто така никогаш ми немаат побрзо испаднато трепките. Значи буквално 5 дена има поминато мене пола трепки ми испаднаа, ужас И сеа колку и да се убави, како би идела пак а баш ми се свиѓаа на изглед и мислев си најдов кај ќе си ги праам али ништо
Па не може баш никаде да не се погоди. Може и до начинот на одржување да ти е проблемот, а не до нив.
Па си има одредени правила, пред се хигиенски, редовно чистење и расчеткување, писле одредено време по надградба не смеат да се топат со вода, а цело време не смее да се користи козметика која содржи уље. Сметаат третмани со пареа или одма после надградба да се тушираш и да се направи пареа или вапазон или фен.
Не реков никаде дека не се погодило, реков најубави ми беа од секаде каде што сум била. Се случувало да не изгледаат најубаво трепки а ми стоеле по 3-4 недели. За одржувањето ти гарантирам дека 100% правам се како што треба а и повеќе. Едноставно не се погодија