Леле ич не ми се чека ама подобро да нарачам зашто секако немам, па кога стигнат нека стигнатФала ти❤️
Devojki Dali nekoja go koristela ova I shto mislite za proizvodot?Vo posledno Imam problem so opagjanje na trepki I nekako proretceni mi se pa ova go zemav onaka instinktivno
Хај Прашувам за мајка ми, и треба студио во Скопје (центар или аеродром) каде што прават трепки/лепат. Не знам како оди тоа. Не зборам за lash lift на природни туку оние како снопчиња.
Предлог виткач за трепки? Купив два веќе од ДМ и не ги бива, па да земам следно со препорака. Имам долги трепки но буквално надоле растат. Бев еднаш на лаш лифтинг и дури и тогаш не се извиткаа убаво.
Може е до твоите трепки да се инат. Јас цело врмее од дм користам и тоа шо ке најдам најефтино и ми биле топ
И јас така мислев дека е до мојот виткач, па со тек на време приметив дека моите трепки не сакаат да стојат виткани После шминкерка ми предложи да ги пребришувам со памук пред да ги виткам, така не мрдаат
Здраво женски. Да ве прашам дали знаете некаде во Ѓорче, Влае да прават lash lift? И секако, да сте задоволни.