1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Трепки

Дискусија во 'Лице' започната од Milickaa, 11 март 2010.

1. meruska

meruska Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    103
    да можам би ви ги дала мооите трепки што толку сакате големи?јас моите дури ги шишам и раат сум една година :D :D пошто ми сметаат до веѓа ми се и си ги шишам и пак користам маскара :D :D понекад

2. DeVoJkaTa999

DeVoJkaTa999 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    33
    Го има ли некој од вас користено овој црн лепак.

3. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    Ме одбива се што е вешатачко,па така и ова. И така сега е модерен природниот изглед, густи веѓи, природни нокти...

4. Sunshine555

Sunshine555 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    269
    Допаѓања:
    69
    Појди во салон да те средат не експериментирај да не направиш уш некое чудо без ич трепки да останиш :lol:

5. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Не го имам користено баш тој лепак, меѓутоа имам ставено вештачки трепки пред неколку години кои се лепаја со помош на црн специјален за таа намена лепак. И тоа трепките беа делчиња не целосни и поприроден изглед се добива ги лепиш меѓу природните трепки, лесно оди самото лепење. Ефектот е преубав, ама вадењето искрено боли, а јас ги зезнав почнав да ги мачкам доста со маскара, па не личеја веќе на ништо и морав да ги отстранам.

6. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Јас го користам, супер ми лепи. Имам постирано слика неколку страни поназад. Само тука гледам цена 210, а на Зелен пазар е 100, немој да го платиш двојно. :)

7. DeVoJkaTa999

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    33
    Сабајле го купив инаку сум од Велес, супер што најдов таков иако е 210 д барем некоја година ќе го користам се надевам. Инаку го нанесе на трепките или веднаш на окото ?

8. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.481
    На трепките, вештачките трепки! Не твоите па да се улепиш. :D

9. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    На ANELIJA му/ѝ се допаѓа ова.
  10. DeVoJkaTa999

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    33
    Фала ви многу и на сите многу ми помогнавте. Цела тема ја прочитав и сабајле се одлучив отидов да го купам лепаков. Кога ми кажаа дека има црн и одма ми текна на тој што го прочитав тука. Само се мислам дали на трепката да го нанесам или на окото како туш. Но мислам дека по прецизно е на самата трепка.

11. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.481
    ај ќе кажам пак. никако на самото око. -.-

На catty му/ѝ се допаѓа ова.
  12. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.280
    Абе еднаш јас ставив на трепката и цела се исполепив и се изнервирав. :tmi:

Од тогаш си ставам на трепката ко туш, пазам да не трепнам и ги ставам трепките за 2 минути.
    Според мене, на кој како му е полесно така нека прави

13. catty

catty Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    19
    можеш да ги користиш повеке пати,но зависи какви имаш земено и каков лепак користиш,еве јас корислам elise ги продаваме заедно со лепак во салон и ги местиме доколку сами не мошете првиот пат,девојчето што ги мести ги презентираше во cosmo неколку пати,така да доста е испраксирана и мозе да ти објасни како да си ги сочуваш подолго време и да си ги употребуваш повеке пати,како се вадат да не се оштетат и како се чистат од лепилото,цената на тие е 270ден заедно со лепакот и 300ден со апликација(доколку сакаш)...доколку сте заинтересирани писете ми приватна порака :)

14. catty

catty Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    19
    душо би ти препорачала да не ставаш директно на окото лепак,сепак тоа е хеија јака која што може да му наштети на окото,има апликаторце самиот лепак којшто се нанесува директно на вештачката трепка неколку секунди ке прицекаш или дувни еднаш два пати и потоа по линија на капакот до твоите природни ке ја залепиш исто акко туш да мачкаш :D ...или во краен случај доколку си заинтересирана нешто повеке можеш слободно да ме исконтактираш во приватна порака и ке ти објаснам и повеке,работиме со бештачки трепки и со надградба и од искуство знам ;)

15. catty

catty Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    19
    мислам дека зборуваме за истите трепки elise :) доколку се тие имаат внатре лепак и се за повекекратна употреба...пред малку написав како се користат,мислам дека ке ти послужи,ние истите ги продаваме во салон и сме многу задоволни,еве и јас си земав и нема потреба од римел само моливце или туш и мн убаво изгледа :D

16. catty

catty Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    19
    мислам дека зборуваме за истите трепки elise :) доколку се тие имаат внатре лепак и се за повекекратна употреба...пред малку написав како се користат,мислам дека ке ти послужи,ние истите ги продаваме во салон и сме многу задоволни,еве и јас си земав и нема потреба од римел само моливце или туш и мн убаво изгледа :D

17. catty

catty Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    19
    само на трепката немој да експериментираш на самото око :worried:

18. meruska

meruska Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    103
    и добро кога ставате вештачки трпки не се познаваат?

19. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Јас многу си ги сакам моите трепки. Затоа што се големи, и прилично густи. А кога ќе ставам римел, маскара, изгледам како да имам ставено вештачки трепки. :D Па затоа избегнувам да ставам, или сосема малку, на краевите, за да ги обликувам поубаво и да ги подигнам малце.

На caroline.costa и marama им се допаѓа ова.
  20. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571

Како не се познаваат? Па финтата е да се познаваат, да бидат поголеми :D Ако мислиш на тоа дали се познава дали се вештачки, јас кога и да сум ставила никој не приметил да ми рече вештачки имаш ставено? :^)

Али има разлика, нормално не ставам карневалски

туку некои по природни, само колку да се нагласи во должина и малку во густина :)

Вака нешто
    [​IMG] :)

На glamour-lady му/ѝ се допаѓа ова.