Па форумџики кажете како ви поминува,дали ви е досадно или најмногу ви одговара.. ја уживам трета смена -раат божји..
многу пати сум била трета смена на форумов и ептен ми е убаво, владеам ама ако не ме фати јака дремка ќе заглавам и оваа вечер
Ееее јас кога дежурав на форумов... Кога бев и на работа трета смена и тука трета Си се дружевме со бројчето до сабајле и си пишувавме љубовни приказни
Порано не баш ама откако е почнато летото до 4-5 дремам тука секоја вечер.Едноставно ми е интересно да споделам мислења,да разговарам за себе како анонимна особа. Фејсбук запоставив,не ми е интересен веќе.Тука сум почесто.Кога седнувам на компјутер прво нешто што отварам е фемина.Е ај после не дреми трета смена тука..
Е па јас изгледа сум за втората смена, или меѓусмена Ретко кога дочекувам трета смена, голема спанка сум, прашајте ги Горданче и Ангелче кој вика прв за легнување А? Ама мили мои мора некој да дежура, ќе дојде и мојот ред
Мислам дека оваа вечер и јас ќе се придружам за ноќната смена. Само смената накај 12 ке ми почне. Позз
ја сум увек трета смена на фемина дезурам цела вецер сите ги испраќам и на крај сама останувам, мислам никој неможе да ми парира