Трета смена на форумот

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lalezzz, 4 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    1.685
    Допаѓања:
    14.362
    А бре се загледав тука во една серија и така дека покриена стуткана и се заборавам :P а иначе многу сакам да ве дружам секоја вечер ве дружаммммммм :lol:
    Сега ќе си земам гнетало :P

2. DesertGirl

DesertGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2014
    Пораки:
    156
    Допаѓања:
    1.365
    и јас почнав една забегана серија да гледам колку нешто да брче во позадина :D:D:D:D

На s1a1n1d1r1a1 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    7.166
    Допаѓања:
    137.305
    ај за првите три ;):D:D:D
    инаку пуштете си алфа супер музика има

4. DesertGirl

DesertGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2014
    Пораки:
    156
    Допаѓања:
    1.365
    стандарт тема :D:D
    а каде ми е дајниското на мене :bandit:

5. Sesil

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    7.166
    Допаѓања:
    137.305
    мене обично у кебе ми се мота

6. DesertGirl

DesertGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2014
    Пораки:
    156
    Допаѓања:
    1.365
    као на пример
    нема го и тоа е против мене :D:D
    ајт да почниме со дискусија као на пример мажи и се поврзано како ме фаќа криза еден месец е далеку од мене а ќе морам уште два да чекам
    и оваа камерава ми стана решение за све :D:D
    а останати у иста ситуација глеам нешо мн брзо си наоѓаат вистинки замени рекреациии е алал да им е

7. Sesil

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    7.166
    Допаѓања:
    137.305
    уххх сум издржала многу повеке од три месеци без типот :D и од тогаш решивме одење еден без друг некаде не ...колку сака нека е исплатливо финансиски

8. DesertGirl

DesertGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2014
    Пораки:
    156
    Допаѓања:
    1.365
    жити за мене шо праеше како издржа кажувај и како стоеше на темава доверба и љубомора :D:D:D абе да е финански тоа не е проблем проблем е мојот македонски пасош т.е ова нашава македонија и дозволи за престој во странство како во случајов јас пусто македонче а тој европеец :headbang::headbang::headbang:

9. Sesil

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    7.166
    Допаѓања:
    137.305
    хахах па као шо рече ти камера чуда праи, сето време додека не беше на работа дремевме пред камера. Со љубомора и доверба немавме некако проблем, можда некоа минимална доза ама ништо страшно. Си излегував јас коа имав можност, излегуваше и тој, и не праевме сцени.

10. DesertGirl

DesertGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2014
    Пораки:
    156
    Допаѓања:
    1.365
    супер
    фантазиии :~:
    и моментот коа се гледаш после месеци е незаборавен аооо :inlove::inlove::inlove:
    или замисли заспиваш ахахахахха

11. Sesil

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    7.166
    Допаѓања:
    137.305
    после гушкања, бакнувања, емоции ааа ууу :D :D

12. DesertGirl

DesertGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2014
    Пораки:
    156
    Допаѓања:
    1.365
    и ајт добро утро :D:D:D
    смеа настрана муабетот ми беше темата некако младиве бе малечкиве првцли многу рано развиваат овој живот чуда прави оваа интернет технологијава:mp:

13. Sesil

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    7.166
    Допаѓања:
    137.305
    малечките забегаа скроз ... имам братучетка 14 години и зборам пред некој ден со неа ја потпрашувам шо како, кај излева, со кого, дали пие едно друго. А иам една нејзина другарка у пријатели на фб. И ја прашувам каква е пошто многу срцепарателни статуси има. ААА вика она до сеа 36 дечковци има фаната. И ја подзинав за секунда. Чек викам де објасни ми шо праи си нив. Па вика до лани само на лапање беше. Сеа со последните 10 и секс има. Е некум да знам какви ке бидат генерацииите на моите деца...

14. DesertGirl

DesertGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2014
    Пораки:
    156
    Допаѓања:
    1.365
    не да забегааа па со став се дека они се во право и дека тоа е нормално дека не е ништо страшно а ни најмлаце не размислуваат за иднината и како тоа ќе се огледува на нив филмовите и интернет се им прават мислат и дека се наоѓаат некаде во америка валјда сексот им го гради животот и се гордеат со тоа
    ама па и земи види имаш видено некое девојче да си игра со барбики да црта да шета нооо
    сите се со тел во рака и ајде да напраиме некое селфи со напрчено муце и да початувам на вибер
    а нашите деца да да да не размислуваме поарно пошо без сон ке треба да останеме

15. Sesil

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    7.166
    Допаѓања:
    137.305
    Јас мислам допрено е дното. Од ова полошо не може. Интернетот не сјеба поштено. Ама па и родителите толку не обрнуваат внимание. Дај им телефон на децата и раат се цел ден. А бре земи работи со него. Види што му фали, што знае, што не знае, поднаучи го нешто. Тие само кафето, пријателките, децата дома онака ради реда колку да се имаат. Па коа ке видам тетки сликани на фејсбук као 20годишни ... абе хорор

16. DesertGirl

DesertGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2014
    Пораки:
    156
    Допаѓања:
    1.365
    јас својот прв телефон го добив на 14 и тоа само затоа што појдов настрана да учам и тоа беше една отепана телефонка од тоа време коа сеуште се занимаваме со некои др попаметни занимации у живот
    исто као че испаднам во кафиќ и околу мене гледам некои се врткат сликаат наоколу као мислиш освоиле цел кафич па се смеат а да им слушниш муабет ти иде во тој момент да а забесиш и да а гледаш

17. Sesil

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    7.166
    Допаѓања:
    137.305
    да бе, се у истиот кафик а секоја вечер еден куп фотки таму, шо сликаат не ми е јасно, па селфи, па сите групно, па по двајца, па по 3ца ... па иде некој да се поздрави со нив, ајде уште по неколку фотки
    инаку и јас отприлика таа возраст бев коа го добив првиот телефон... леле коа ке ми текна, кои идиоти бевме, у пожарна вртевме дека бесплатни повиците, имавме и ние лош период ама не бевме до толку лоши како денешниве дечки

18. DesertGirl

DesertGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2014
    Пораки:
    156
    Допаѓања:
    1.365
    Даа врти пожарна полиција јао комедии сега го нема тоа сега од 4 г се на компјутер и само тоа некоаш ќе земам ќе аднам некоа онака колку фа има на што да се смеам со оние трогателни статуси секоа недела или па некоа слика каде се у тежок филм на 20-25 годишна абе незнам дали се за смеа или плачење ама па и колку се горди на тој живот и некои што знам па они се веќе и бремени :shake: како и дае мора некој да создава генерации :D:D
    @Sesil јас ќе нанкам видимо се касние :D добра ноќ:*

19. Adina

Adina Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    1.048
    Допаѓања:
    8.016
    You know it's true..
    Everything I do, oh, I do it for you...

На Kukla994, Sesil, Sawyer и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. DesertGirl

DesertGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2014
    Пораки:
    156
    Допаѓања:
    1.365
    хелоууу пеопле
    те ме те тука мене:D:D:D
    како е вечерваа

На Kukla994 му/ѝ се допаѓа ова.