Трета смена на форумот

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lalezzz, 4 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Pacifist

Pacifist Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2018
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    2.267
    ја сум само за мевца у марамица, а се друго е небитно...освен тоа не знам дали сакаш да е влажна....?

2. Pacifist

Pacifist Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2018
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    2.267
    ди џеј и жива музика...убави емоции се на се....луѓе се веселат...и така.

На GirlLove и elimkd им се допаѓа ова.
  3. Darko90

Darko90 Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2013
    Пораки:
    400
    Допаѓања:
    4.068
    Здраво Пацифист, не знам што точно те испровоцира за рефератот, даваш мислење за непознат, врз основа на стих од песна, дури успеа и во одредена група на луѓе да ме додадеш?(fingers)Јас а верувам и Матеица, само се зезавме на наша сметка, за нашите маани, на наш начин, ниту мене а ниту неа, верувам, Јужна пруга односно ни љубави ни друга, не ни дава никаков поблесок за било какво чувство, ниту очајно ниту моќно, ниту не прави сезнајковци, впрочем како ти не доживуваш, е исклучително твоја работа, која за волја на вистината, мене воопшто не ме занима. А тоа со која цел сум овде, многу лесно можеш да знаеш, доколку ме запознаеш.Поздрав, убав ден.

На GirlLove и KiT им се допаѓа ова.
  4. Pacifist

Pacifist Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2018
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    2.267
    Истото и јас тебе можам можам да ти го одговорам. И мене не ме интересира како ти го доживеа мојот коментар особено што не си ја разбрал суштината и вистинската порака зад него.И мал совет... На други помлади можеш да им глумиш и лажна смиреност и божемна достапност и наивност ама мене немој. Како пример колку си добронамерен може да се види од твојот емотикон после зборот „додадеш„ кој зрачи со суетност и сарказам, а мене ми ги припишуваш твоите особини дека сум бил испровоциран...очигледно е кој е испровоцираниот...се она што поретко сум го пишувал по темите доволно говори за мене каков лик сум и какви ми се намерите кога нешто пишувам или коментирам...мене не ме провоцираат вакви ниски вибрации туку само сум загрижен како влијаеш врз позитивната атмосфера што до пред твоето доаѓање беше на високо ниво во темава,а самиот призна и се прекори кога рече дека си дошол и сите си ги разбркал...да ја посочам и твојата толку позитивна и добронамерна реченица, цитирам: која за воља на вистината мене воопшто не ме занима...во неа толку е очигледна ароганција и самобендисаност така што мојот коментар ем е на место ем служи за заштита од ширење на негативно влијание и саркастични забелешки...секој сака да прочита добри мисли, позитивни размислувања...доста им е на луѓето од сарказам и глума кои и така ги има на претек...биди добар пример и кажи нешто убаво...тоа ти е мој добронамерен совет. Ама и ти не си виновен. Човек еволуира и учи додека е жив. Исто и ти при лична комуникација со мене би увидел каков човек сум јас кога би ме запознал...Пријатна вечер ти посакувам.

На Космонаут му/ѝ се допаѓа ова.
  5. n.lauda

n.lauda Истакнат член

Се зачлени на:
    7 февруари 2023
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    593
    де бре не ја претварајте трета смена во фиозофија и психологија

На KiT, GirlLove, Mrs. right и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Darko90

Darko90 Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2013
    Пораки:
    400
    Допаѓања:
    4.068
    Тотално промашено мислење имаш, ниту глумам лажна смиреност, ниту лажна достапност и наивност.Емотиконот, е само прашање, како си ги делиш луѓето на групи по свои некои уверувања, не навлагам тоа си е твоја работа, како и сфаќањето на емотиконите.Тоа дека сум ги разбркал членовите на темава, јас го кажав како шала, но ако е така, мене ми е многу жал и ќе се повлечам, нема тука да пишувам, не ми е проблем.Тоа како јас делувам на луѓето, дали од мене прочитале, добиле совет или помош, немам потреба да го споделувам и да го анализирам со тебе.Тоа што ти се доживуваш како гласот на луѓето, исто нема да навлегувам, иако имам многу што да кажам, поздрав и убава вечер.

7. Pacifist

Pacifist Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2018
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    2.267
    Јас немам потреба да се доживувам како никаков глас на луѓето туку само се дружам овде и ширам позитивна енергија која во времето во кое живееме е прекупотребна, а ако ти ме доживуваш како некаков глас на разумот, а ги извртуваш моите зборови да звучат како јас да сакам да се наметнам некому како некаков глас на разумот е твое право ама тоа не значи дека треба да манипулираш и уште еднаш ја потврдува мојата констатација дека не ти се најчисти намерите, а човек треба да е слеп при очи па да не знае да ти го протолкува емотиконот...се чувствува твојата нетрпеливост кон моите коментари кои имаат за цел да ти укажат дека не ти мислам ништо лошо и да сфатиш што сакам да ти кажам...Само сакам да си порасположен не заради мене туку заради самиот себе за да не се разболиш од негативност...Имаш и противоречивост во сугерирањето дека ќе се повлечеш ако си ги разбркал членовите, а не можеш, а да не прокоментираш зајадливо ама со обланда на преправачка учтивост и овојпат дозиран сарказам дека немаш потреба да го споделуваш и анализираш со мене тоа што би го кажал. Јас нити некаде сум изјавил такво нешто дека сум глас на разумот нити имам некакви амбиции некој да ме гледа како таков особено што нити очекувам некакви придобивки нити нешто ми треба од некого...Јас овде се дружам и патем чат пат прокоментирувам нешто што по мое скромно мислење сметам дека ќе биде фино да се прочита ако некому му има смисла. И дај боже да имаш што да кажеш штом толку многу имаш да кажеш ама работата не е да се надмудруваш со мене или со било кого освен ако не сакаш нешто да докажеш и да се себепотврдиш..ако и после овој мој одговор продолжиш да се надмудруваш со мене, тоа ќе разјасни многу работи и ќе потврди се што досега кажав..а инаку со радост ќе те ислушам се што ќе кажеш ако е за убави работи...Пишувај си колку сакаш.Си има модератори кои одлучуваат кој да напушта одредени теми, а кој не ако има причина за тоа...Јас не сум никаков фактор па да не пишуваш тука...Јас само сум за хармонија само кој како гледа на тоа што го пишувам, тоа не знам пошто секој може различно да те доживее...Мислам дека беше доволно со овој дијалог...Нема поента повеќе да се пишува и да се завзема просторот место да си пишуваме убави работи и да се зезаме без да сакаме да наштетиме некому..Поздрав.

8. n.lauda

n.lauda Истакнат член

Се зачлени на:
    7 февруари 2023
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    593
    Дајте бе во лп пишувајте си романи.

На Darko90, GirlLove и sino.o.oka им се допаѓа ова.
  9. sino.o.oka

sino.o.oka Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2020
    Пораки:
    830
    Допаѓања:
    4.018
    Ее кажи им, човек да не може да ги дочита :D Еден куп текст а ништо паметно :D

На n.lauda, Darko90 и GirlLove им се допаѓа ова.
  10. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.932
    Допаѓања:
    18.044
    Што бомба ќе беше ова?

На Darko90 и sino.o.oka им се допаѓа ова.
  11. Darko90

Darko90 Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2013
    Пораки:
    400
    Допаѓања:
    4.068
    Добра ноќ од мене.

На GirlLove му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Mrs. right

Mrs. right Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    4.524
    Допаѓања:
    19.118
    Wtf шо напраивте бе луѓе??? :|
    Се испотепавте со зборови..
    Па надмудрувања па не знам што, олабавете ај, и на темава ли треба да има расправии?
    Атомска бомба.

На GirlLove и Darko90 им се допаѓа ова.
  13. Pacifist

Pacifist Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2018
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    2.267
    Ја више му пишав дека е последно од мене тоа што го пишав..не мораше да се коментира уопште дека е перетерано...и сам го гледам тоа ама финтата е што не сакам некој да ме претставува како нешто што не сум можда оттука и претеризмот ама за танго требаат двајца...ај сега кажете нешто весело...

14. Pacifist

Pacifist Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2018
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    2.267
    ако не ви преседна од читањево:)

15. KiT

KiT Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2012
    Пораки:
    1.606
    Допаѓања:
    8.417
    Има некој? ^_^

@Pacifist без реферати, молам :bow:

На Zhukov, Darko90 и GirlLove им се допаѓа ова.
  16. gasimku

gasimku Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2023
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    1.196
    Jas :) treta smena pocnuva

На Darko90 и KiT им се допаѓа ова.
  17. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.932
    Допаѓања:
    18.044
    Здраво

На Zhukov, Darko90 и KiT им се допаѓа ова.
  18. Musicallinmylife

Musicallinmylife Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2022
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    1.462
    Здраво до сите :hai:

На Darko90, KiT и GirlLove им се допаѓа ова.
  19. KiT

KiT Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2012
    Пораки:
    1.606
    Допаѓања:
    8.417
    Како си срц? :hai:

На Darko90 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Pacifist

Pacifist Популарен член