Трета смена на форумот

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lalezzz, 4 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lilik

Lilik Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2022
    Пораки:
    557
    Допаѓања:
    6.265
    Па добро тогаш зошто го направи тоа

На Rokendroll и Kate karate им се допаѓа ова.
  2. Anyshka

Anyshka Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2022
    Пораки:
    8.495
    Допаѓања:
    37.361
    Па зависи и од висината, и од градбата на тело, 1.68. Кога се поправам и слабеам во бутови и задник само, а во стомак и струк не.

3. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.595
    Допаѓања:
    14.641
    @Crnookata убаво те прашува, стварно зошто се одлучи на таков чекор, имаше потреба или сакаше самата ради естетски причини?

4. Lilik

Lilik Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2022
    Пораки:
    557
    Допаѓања:
    6.265
    Ептен слаба си значи и сега со 52 кг

На Rokendroll, Kate karate и Anyshka им се допаѓа ова.
  5. Anyshka

Anyshka Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2022
    Пораки:
    8.495
    Допаѓања:
    37.361
    Таман ми се, па не е убаво ни многу слаба.

На n.lauda му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Crnookata

Crnookata Популарен член

Се зачлени на:
    29 септември 2017
    Пораки:
    994
    Допаѓања:
    1.421
    Бидејќи и самата не знам...пред да одам на забар ни крај памет не ми падна дека тоа ке ме задеси или да носам мост долу.

7. Lilik

Lilik Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2022
    Пораки:
    557
    Допаѓања:
    6.265
    Не сакам да кажам и сега си многу слаба треба 60 кг за 168цм

8. Pacifist

Pacifist Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2018
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    2.265
    прво ти навистина не знаеш да си ги оцениш сопствените способности штом влегуваш во надмудрување со мене...јас ти враќам не за да се надмудрувам и да покажам дека ми е битна мојата вистина туку да ти покажам да увидиш дека не е справедливо ова што го зборуваш и не е човечки што добивам вакви вибрации од тебе после сета моја помош што ти ја дадов колку што знаев...не ти реплицирам пак не за да оставам впечаток на некој кому би му рекле и ти си како неа штом не престануваш да се препираш (не се препирам туку ти покажувам критичко размислување и додека ти објаснувам, те учам што да поправиш за да не аргументираш бесмислено со истите методи и фрази зошто се се одгатнува и станува изживеано и веќе видено ама јас понекогаш дали меѓу редови или поконкретно испраќам поопширна порака со поголемо значење ама треба да ја разбереш....таа фаза на надмудрување ми се чини требаше веќе да биде одмината ако си заклучила дека не ти донела ништо што ќе те направи попаметна за да си го решиш проблемот..какво фајде од тоа ако во тебе се уште ти се бунтуваат чувствата дека имаш проблем и тоа да прифатиш дека јас не сум твојот проблем а се фокусираш на мене многу повеќе отколку да си помогнеш самата себеси...второ тоа што се конфронтираш со мене ти ја губи цела смисла за она што прво треба да го направиш за да си помогнеш самата себеси...побитно е да ми болдираш што сум напишал за да го истакнеш тоа како дел кој според тебе е оној навредливиот и клучниот за да докажеш дека всушност се залагаш само твојата вистина да е апсолутната и дека толку јас немам поим и незнам како ти се чувствуваш...не си ти единствена со проблеми а поготово не со толку тежок и фатален за да го претставиш како да ти потонале сите лаѓи..има тука девојки и машки што се борат со вистински и многу пореални проблеми...ама фактот што 5-6 пати ми имаш барано помош која несебично сум ти ја давал пишувајќи цели фермани и тоа може да се провери дали е вистина кој има пристап до пораките покажува дека се негираш во тоа со болдирањето да покажеш дека не знам што зборувам..па зошто бе девојче тогаш толку често ме гњавеше за сега одеднаш да се претворам во твој заколнат непријател па уште и да ме манипулираш со најчестата тактика што сите ја прават кога немаат аргументи, а тоа е онака мирно демек мудро да ми речеш фала ти за комплиментот и демек испраќаш порака еве јас колку сум мудра па смирено те приземјувам и си живееш во таа илузија на триумф..зошто се мора да е компетитивност за повеќето да излезат дека се во право без разлика дали се или не се?....па твојот „комплимент„ не изобилуваше со благородни, срцепарателни и хумани пораки спрема мене, а сепак јас бев тој кој ти помагаше а ти мене не..сега треба ли јас да ти болдирам како на учениче: јас тебе ти помагав и ти ме бараше мене... не јас тебе.. ова твоево е рани куче да те лае... а најразочарувачкиот аргумент со кој сакаш да создадеш слика на жртва колку јас те вреѓам, не разбирајќи ги твоите благородни и хумани причини зошто не сакаш да ги нервираш дома твоите е баш жално зошто прво ним треба да им се обратиш за помош, а ти немаш доверба во нив...и сега после ова ако пак ми реплицираш и не ти влегло ништо корисно во глава од ова што ти пишав веќе многу работи ќе бидат уште појасни зошто реагираш така како што реагираш и каков проблем ти е побитно да решиш.

9. Crnookata

Crnookata Популарен член

Се зачлени на:
    29 септември 2017
    Пораки:
    994
    Допаѓања:
    1.421
    Имав потреба само од 3 заба ...а не 12 ..

На Lilik му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Lilik

Lilik Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2022
    Пораки:
    557
    Допаѓања:
    6.265
    Добро ни прва ни последна со мост не си ајде не се нервирај веќе колку ги има така да знаеш

11. Lilik

Lilik Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2022
    Пораки:
    557
    Допаѓања:
    6.265
    Жал ми е за ова но требало унапред да мислиш

12. Lilik

Lilik Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2022
    Пораки:
    557
    Допаѓања:
    6.265
    Мој совет не го шири овој муабет нарочито не на форумот најискрено ми е жал за ситуацијата но ќе биде подобро искуството не чини попаметни

13. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.595
    Допаѓања:
    14.641
    Па не си била прениска бе ти, таман си, и со оваа килажа те замислувам ко преслаба, ама да зависи од градбата.
    Ја со 52 хахахах костур би била, нема шанси да сум толку, а тука негде сум и ја со висина околу 170, нз точно може и 171 стварно врска неам, а килажа. :tmi:
    Најмалку шо сум била у живот 68кг, зборам као возрасна више и баш ок изглеав, послабо од тежината ради градбата. После стаив уше 5-6 кг ама и дека вежбам плус па не изгледаат ептен вишок дека се ама искрено си сакам на 6 ка да сум пак, сеа не се мерам до јануари, не знам колку сум, ќе видиме шо ќе биде и дали и колку ќе намалам, споро иде овојпат за разлика од порано коа слабеев. :|
    А вака и мускули се приметуваат, се обликува телото ама и на вага сакам промена.
    Обемно бар има некоја разлика приметувам ете.

И ти со 52 кг шо величина носиш, сигурно с може и xс? :?:

На Anyshka му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Crnookata

Crnookata Популарен член

Се зачлени на:
    29 септември 2017
    Пораки:
    994
    Допаѓања:
    1.421
    Zosto da ne go siram

Neka citat I drugite da ne pravat ista greska

15. Lilik

Lilik Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2022
    Пораки:
    557
    Допаѓања:
    6.265
    Ај доста и ти девојката си има мака и не и е лесно гарантирам ништо нема против тебе него е нервозна за ситуацијата

Последна измена: 20 ноември 2023
  16. Lilik

Lilik Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2022
    Пораки:
    557
    Допаѓања:
    6.265
    Ама гарант си убав лик и се ќе помине ајде малку насмевка:)

17. Crnookata

Crnookata Популарен член

Се зачлени на:
    29 септември 2017
    Пораки:
    994
    Допаѓања:
    1.421
    Мислиш со тек на време ќе ја прифатам оваа штета што си ја направив..нема да ме боли толку понатака..дај боже да ми помине но тешко

18. Lilik

Lilik Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2022
    Пораки:
    557
    Допаѓања:
    6.265
    Незнам јас имам 2 шестки извадено до сега ради коренот и неколку ги имам пломбирани па Незнам несум се нашла во ваква ситуација недај боже но се ќе биде добро на крајот ќе видиш

19. Curious cat

Curious cat Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2023
    Пораки:
    773
    Допаѓања:
    2.674
    доста кукате

На Anyshka, Momchilo, Mrs. right и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Lilik

Lilik Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2022
    Пораки:
    557
    Допаѓања:
    6.265
    И те како

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.