Трето полувреме (2011)

Discussion in 'Филмови' started by ocila, Sep 23, 2012.

1. sweetgirl358

sweetgirl358 Популарен член

Одличен е филмот, го гледав повеќе пати и многу ми се допадна. Единствено Катарина ме разочара, но за разлика Сашко беше одличен :!: .
    За тие кои немаа можност да го гледаат во средата, понеделник во 21:05 повторно го даваат на МРТ. :)

Attached Files:

2. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Нашето најдобро :)

3. Cvetetto

Cvetetto Популарен член

Мене навистина ми беше супер филмов ,а почетокот кога се во Холокаустот со внуката (мислам таа беше) тој дел е наистина убав и она е убаво кога тренерот ги тераше да чистат xD

4. Gioia

Gioia Популарен член

Го гледав уште во кино кога го даваа и сеа пак,и пак со интерес го гледав! Мене приказнава стварно ме фасцинира,темата е одлична,глумците исто така...
    Добро кај Кејт се гледа неискуството за глума но со оглед на тоа што и е прв филм мислам дека се снајде! Како физикус премногу одговараше на улогата! Се на се ме бендиса! ;)

5. Abeja

Abeja Популарен член

Па филмов има некоја приказна и е добар, ама имам неколку замерки, имаше ситуации кога фудбалерите зборуваат при вежбање и дали од што е тивко дали дека вежбаат и зборуваат во исто време, ама не се слушаа доволно и не се разбираа.
    А за Катерина немам зборови, вистински антиталент за глума, не само што гласот и е како зарибана плоча, ама девојкава воопшто не ја бива за глума. Нека оди таму нека позира, нека ја сликаат а не да се пика и кај што нема талент. Па и не се совпаѓаше во целата слика со приказната.

6. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Го гледав во кино,уште кога беше тазе.
    Убав.Добро одбрани глумци,на чело со Сашко и Тони Михајловски.Хумор во некои моменти.
    Само не ми се допаѓа што сите наши филмови(зборувам од поновите)мора да бидат со голи сцени,пцуење,и без воопшто внимавање на речникот.Многу ја огрдува целата приказна.Тоа ми е најголемата замерка.
    За Катерина,делам исто мислење со повеќето од вас.Вештачка и неискусна.Нека си се фрцка по модни писти и нека не експериментира во нешто што покажа дека слабо и оди.

7. Mahidevranfan

Mahidevranfan Популарен член

Сега го гледав, преубав филм, да не ти се верува дека е Македонски :D
    Шала на страна, навистина филмот е прекрасен, има многу убава приказна :)

8. Moonstone.17

Moonstone.17 Популарен член

Вчера го гледав по 2 или 3 пат. Приказната и сценариото се одлично смислени. Премногу ми се допадна, само пофални зборови за филмот, немам некои посебни замерки. :)

9. kelk

kelk Истакнат член

filmot e prekrasen go gledav vo kino nio i na mtv koga go davaa znaci filmot e napraven na visoko nivo za razlika od drugite makedonski filmovi

10. Mahidevranfan

Mahidevranfan Популарен член

Сакам пак да го гледам филмов ама никаде да го најдам. Се утепав барајќи и пак нема ништо :|
    Има ли некој начин да го гледам онлајн ?

11. macka5

macka5 Истакнат член

http://www.firedrive.com/file/51137659190F70D4
    Најпрво кликни на continue, па после не кликај ни на Play now in HD, ни на download now туку кликни на филмот на знакчето за play и ќе ти се пушти :)

Mahidevranfan likes this.
  12. Аргентина *

Аргентина * Форумски идол

Воопшто не ми се допадна филмот, националистичка патетика и политички мотивирана манипулација, али кога очекуваа номинација за Оскар, се згазив од смеење :rofl: Евреите го држеле Холивуд, ќе им поможеле хахаах :D глупости.