@l.e.o.n.a 31.07 За притисок да сеуште имам..Но не мокрам сега толку многу може да е до жешкото незнам сепак ке видиме како ке биде до утре ако нее на доктор ке идеме..
Luge mnogu me boli nogata dali vi se slucuva? 100 m da popesacam i odma me fakja i nagore me boli poslednava nedela i kolkot mjslam ke mi se otkaci
Jas imam bolki od vreme na vreme negde okolu graden kos od leva strana.. nekoj da ne ima iskustvo vakvo?
Koga ke pocne da pagja cepot dali treba odma da se odi vo bolnica ili da se poceka bolki pukanje na vodenjak ???
Mesinja, se porodiv sabajlevo na site vi posakuvam lesen poragjaj i da si se guskate so vasite najmili ❤
Синока имав слаби менструални болки и болки во половината но не силни туку како грчеви некој слаби..Од време на време чувствував и како да ми напнува бебето и многу многу мрдаше досега толку не е мрдало а и многу ниско го чувствував..Денес чувствував само како некоја струја да ми поминува во долниот дел од стомакот а бебето од синока па наваму го немам почувствувано да мрдне..Искуство некоја да не имала слично.?
Meshkovci da ve prasam dali pred poragjaj mozam da stavam gel ( ne nokti tuku samo gel ) dali pravat problem vo bolnica taka kako da imam ednas slusnato
mamicki ...vo nedela treba da odam vo bolnica a vo ponedelnik da me pravat carski .. se nerviram ... kodo ke pomislam deka ke bidam bez sinceto 3 god ima mnogu e privrzano za mene... tatko mu ke bide so nego... ama mene mnogu ke mi fali .. neznaete kako se osekam llele daj kazete deka mi fali nesto... aman majka sekiranje za se nesto.. jas izgleda previse sum otidena .. lele najtesko mi e toa od se drugo
леле ајде баш убаво ... кој ќе те породува ???? јас сум баш во понедленик на преглед во чаир и ништо чудно и мене да ми рече докторот да останам
Znaci i mene ke mi se padne ismaili vo ponedelnik, ke odam so nadminat termin bez upat valjda nema da me vratat zaradi upatot maticnata na odmor mi e.