Исто и јас ги имам тие болки на цтг показа Дека има болки за рагање но докторот рече Дека се сеуште мали тие болки а плус не сум ни отворена така да ми рече чекај си болки за рагање ги знаеш какви се бидејки ми е второ..Така да дома ке си чекаме сега..
Да ве прашам дали паѓањето на чепот мора да е пропратено со крв , бидејќи сега забележав при одење во вц дека имам исцедок густ проѕирен но вез крв дали е можно да е чепот ?
Не верувам дека е чепот, не мора да има баш крв, ама бар кафено, розеникаво..исцедок ти е, и мене ми е зголемен периодов.
Можно е, не мора секогаш да има крв. Ако е густо (мрсулаво), можно е да е чепот, а и не мора одеднаш целиот да падне, може некое време да се "цеди".
абе јас постојано имам зголемен секрет... и матичната ми вика нормално е да има зголемена работа на жлездите ...
Мене вчера ми беше терминот ама бебушко нема абер, бевме на цтг болки никакви. Претходно кога бев на преглед д-р ми кажа дека најверојатно ќе биде после термин ама мене не ми се чека веќе
Mene kraen termin mi e 18.08 vo petok ke odam na pregled oti doktorot mi odi na odmor, pa me interesira i mene li ke me proveruva dali sum otvorena ili toa se pravi samo koga veke e pominat terminot?
И мене ми е тој краен термин и неколку пати ме има проверувано дали сум отворена, еве на пр и денеска кога бев...
Meskovci jas denes bev kupuvav za bebushko sto ubavo mi e na dusata 35 nedela sum odvaj cekam da se porodam no epten se plasam od poragjaj , za mene , za bebeto najmnogu! Samo sonuvam gluposti
Kaj mene bese so krv, i toa ne mnogu, onaka kolku da se obelezi i najprvin krv, a posle malku kafeno.Na doktor mi kazaa vo rok od 72 casa ke se porodis, taka i ispadna.
Леле дали имате киселини во желудникот јас по цели вечери неможам да спијам од нив..Ве молам ако има некое решение за нив што да се напијам или нешто друго..
Јас немам киселини ама некогаш ми е тешко ако легнам одма после јадење. Пробај да не легнуваш одма, почекај некое време и кога лежиш нека ти биде главата на повисоко ниво, да не бидеш во лежачка положба како вообичаено.