Се проверив Нема ништо ни уринарно нити вагинално Сум приметила дека и мене ми помага магнезиумот И јас почнав сега на 8 часа и подобро е Се надевам не е ништо страшно Сум слушнала за појас за трудници дека помага кај болки, планирам да ја прашам докторката да видам што ке каже
мешиња да ве прашам ве фаќаат ли жештини? облечи се нормално топлп ми е, соблечи се по кратки ќе ми залади да не знае човек што да прави
Mamicki 37 nedela sum i mi se pojavi edna tecnos malku sosema na gajkite kakk crveno portokalovo ne odredena boja bese a nemam bolki ic ama kako malku sega da me naboluva za proliv.. normalno e ? Ve molam kazete nesh
Да одиш на доктор ( чепот е најверојатно ) ама една контрола да те ѕирнат треба дали си почнала да се отвараш, колку, како и да си мирна. Јас имам цела недела болки нередовни и кажав на мојата и знаејќи дека се лажни ете денес ќе одам на контрола. Да ни пишеш како си поминала ако одиш.
Zdravo sakam da ve prasam 32ra nedela sum imav sinojka bolki vo dolniot del od stomakot na leva strana skoro dolu kaj preponot malku mi e strav bidejki mi e prva bremenost ima li pricina da se plasam
Mislam deka nema mesto za panika.Bebco se mesti i rasti.Normalno e bar kaj mene beshe taka.Isto me boleshe koga ke sedev podolgo.so lesno
И јас мисламмислам дека нема. од 8-ми месец имат такви константни болки цело време. Без грижи. Ако дојдат до толку да не можеш да ги истрпиш, тогаш консултирај се со доктор.
Бремени сте: 27 недели - Добредојдовте во последното тромесечје. Здраво и овде мешковци... чекор по чекор стигнавме и до овде Ве гушкаме