Мислам дека ми падна чепот Или пак е само реакција на влерљшниот вагинален преглед... Ама слузаво со крвца беше.. Од искуство со првото за неколку дена треба да се видиме со синко
ајдее за убаво нека е и мене ме асоцира на чеп дека ти е паднат ситно ситно остана ќе си се олесниш за брзо
Исто и јас на природна база, секој ден по две голтки гроздов мед и еве ме веке 34 недела а железото цела бременост ми е топ... 17-23. А многу добро влијае и на столицата, јас не видов никаква мака ниту со тврда столица ниту со хемороиди благодарение на гроздовиот мед.
Може ќе побрза второво, кај другарка што се породи скоро со втор бебуш бидна истиот ден кога и падна чепот, во рок од неколку саати. Чекаме убави вести
Ти мила до каде си? Чувствуваш некои промени? Тука негде сме.. Да ти кажам право како што одмана гледам темана не е освежена ќе се потрудам да пишам.. Се надевам ќе биде убава приказна.. Господ да не чува, со добра мисла напред и се да биде во ред со сите па и со нас
Даа тука сме ние еве сме 39+3 вчера на цтг све ок нормал следно на термин ако дотераме малава се зеза со нас утре сум на легендарен ваг.преглед валјда и ехо ама битно да се види оваа дали има отварање до сеа не ми праеле од симп шо знам денес некако на моменти лажни контр минливи безопасни нишо др и стомаков шо ми падна овие два дена ама се осеќам ко темпирана бомба
Тука негде си.. Другиве симптоми си ги нижиш ко по книга.. Може после вагиналното да ти испровоцира и побргу да се заврши се Мене сем чепов, други болки немам..ни како менструални, ништо ... А хормониве ми пукаат вкрај мм не знам како ме трпи.. Не бомба, нуклеарна сум
Жени, пред некој ден приметив само една точка како зелен секрет кога се бришев, а немам чешање или црвенило. А кај матичната во понеделник имам закажано и ќе и кажам и за ова. Некој да имал вакво искуство?
Може да е присуство на некоја бактерија... Или настината да си само.. Која недела си? Брисеви имате направено?
Па брис ќе правам сега во понеделник, ама само за стрептокока ми рече гинекологот. Сега за 7 дена ќе влезам во девети месец.
Не е страшно.. Пред да ти зема спомни му за секретот ако продолжи да го има и нека ти земе комлетно за се. Ќе бидиш бар на чисто.. Таман си влегуваш во 9ти и да си бидиш рајат
Мене ми се појави околу 32 33 недела го замолив гин. да ги повториме брисевите немаше ништо и ми даде полигинакс. Не го искористив отидов на ЦТГ и го прашав докторот таму, тој ми кажа ако не мириса и не чеша да не ставам полигинакс... Најдобро пташај ја матичната