Болките што ги чуствувате се затоа што се шири карлицата и се нормални кај првородки така да не се секирајте ,поздрав девојки
Девојки од која недела се почнува со цтг ? И во која недела се земаат брисеви пред породување ? Јас сум 34 недела ми рекоа во 35 недела и брисеви и цтг ... нели е рано
Девојки, јас сум 37ма недела и одлучив да се породувам во Чаир. Сакам да одам кај доктор Младен Ристески дали некој знае кој денови е тој во амбулантата. Мене ми кажаа дека порано бил во вторник ама незнам дали е сеуште е така. Ве молам некој ако знае да ми каже ....
Girls 37 nedela sum ama vo posledno vreme ne go osekam mnogu bebceto mnogu retko. Normalno li e. A inace od vreme na vreme topce se prave i se stvrdnuva stomakot pa polovinava me bole. So se desava ??
здраво на сите , читам сите покасно ги правите брисевите, мене ми рекоа околу 34та недела ке ми земат меѓутоа одејќи за друуго во 31ва матичниот ми рече ајде дур си тука и брисеви да земеме, ваљда не е рано. Има некој друг што му земале брисеви порано?
Здраво мешковци. Како сте? Дајте да си споделиме искуства. Јас сум 33та недела и еве денес константно цел ден имам вртоглавица не престанува. Дали некоја од вас го има истото и дали е океј да има и вакви денови? (Денес е константноцел ден, иначе има денови кога немам ич или повремено.Киселини исто така цел ден и дури и ми се гади и имам повремени тахикардии а притисокот ми е океј. Цела бременост терам со низок така и сега. Баш цел ден го мерам и пратам. Иначе бебето се сврте со главчето надоле и сега ќе си чекаме кога ќе си посака да излезе. Последен термин ми е 31.12. Кој мешко е близу со мене? Поздрав буцки
Здраво и на тебе. Јас сум 31+ но до сега ако ми се свртило било од наеднаш станување или низок притисок. Пошто ти го немаш тој проблем дали имаш проверено крвна слика?
Даа и крвната слика ми е супер. До сега во овие 33 недели се е океј. Незнам што е работава. Бчагодарам на инфо
Stasav i jas vo treto tromesecie za bebuski imam kupeno skoro se 33 nedela sum ama nekolku meseci me macat leukociti visoki 17 a i posledno garanulocirite bea povisoki a jas ne osejkam nikakva bolest i sum preplasena