Jas si kupiv sesza bebusot spremno e se samo uste ona da resi da izlezi.. Iako od sinoka so mas mi cekame poso pocnaa bolki da me fakat ama neznaeme dali se vistinski ili lazni.. I stomakot epten mi padna dolu
28 + 4 изгледа и јас веќе сум за во оваа група E секој ден ме мачат мисли...дали е се во ред, па исцедок....пораѓај каде што., дебела сум, тамн сум ако не мрдне бебето крај света додје ....
Rano e uste za poragaj uzivaj uste malku.. Aa ako ne mrdne bebusot nisto strasno se uspal...a za debelii takvi sme so mesinja pa koga ke se rodaat bebusite pak ke sme kako sto sme bili pred toa
За бебе ќе ти донесат од дома кога ќе си одите. За него ти треба само пелени,влажни ,кремче ако ставаш и ќебенце. За тебе спавача, напречни пелени мислам ги викаат тие одоздола ги стават, прибор за лична хигиена и влошки. Јас се породив во Ср.
30+4 иста ситуација, само на тоа мислам никако не можам да се опуштам и се некои глупости низ глава едвај чекам да дојде побрзо терминот ))
Da ke mi donesaat ama jas si spremav se da ne mu ja mislam posle da ne zaboraviv nesto a zazlicna higiena da imam spremno se samo go cekame bebusot da izlezi ama nesto pocnuva da ne lazi izgleda
Ke ti trebat i podlogi za povivanje , najdobri se onie na becutan, isto taka ako si carski ke ti treba cepce . Poveke vloski so mrezicka . Mnogu voda. Kremce za bebeto ne ti baraat, tamu imat. Ova za vo Strumica. So lesno.
A podlogite za povivanja vo apteki gi ima ilii.. Zemav vloski so mrezicka edno paketce pa posle mas mi ke dokupi koga ke mi pritrebaat... Jas zedov i kremce za sekoj slucaj
Zenickii pocnav da imam slabi menstrualnii bolki prvata bolka traese 10min sega traat po malku ii mi se fatija dvete noze kako da ne se moj
A toa sto mi se fatija i dvete noze kako da ne se moj dali ee znak deka nabrgu ke zapocni poroduvanjeto?
Тоа неможам да ти кажам, зошто со првата бременост кога имав 2 на 10 мин отидов на болница ми направија преглед, бев 2 прсти отворена и ме задржаа таму цела ноќ под надзор бев бидејќи првиот ми беше спонтан.
Vii blagodaram ako se povtoruvaat ke odam vo bolnica oni se povtoruvaat ama se slabi minlivi A i naednas otekov nasekade pocna se da mi tezii
Imam no slabi se i poveke se vo polovinite vo doniot del.. Ii stomakot me stega mnogu kako da ke mi ispuka
Aha e pa togas se lazninajverojatno,i kaj mene isto ama pomina. A sto nosis ti zensko ili masko? Vikaat maskite stom ke vlezes vo 9ti sakat da izlagat haha. Jas nosam masko pa denes me fati malce strav