Важи баш прашај, и јас во понеделник, ама дури поладне ќе одам на уште едно мислење... до тогаш се надевам нема нешто страшно да се деси инаку јас ова си го имав покачено и пред бременост, па со аспирин ми се среди, додека го пиев аспиринот ми правеа тест за аспирин и агрегација, и ок беше. ПРед две недели го прекинав аспиринот, и се апак ми се покачи аман веќе... сеа пред крај најде да ми се пореметува пак... И се плашам да не е поврзано со трнењево на десната рака...
Ѕвезде до кај стигнавме веќе гајле немаме не се секирај,ако нешто има ќе приметат на ехо и ќе се превземе што е потребно. Мене рацете од време на време не ми трнат туку ме сврбат исто и нозете и тоа секоја вечер неможам да спијам од нив.
па да, си викам ваљда сега при крај нема нешто без везе да испадне... ама ова со ракава ми е друго, не сум имала до сега вакво сум имала трнење, чешање, ама минливо, ова не поминува, ко одземена ми е раката, прееска истурив цела шоља какако... не знам шо ќе да е ова, ама е поразлично и од грч и од други состојби коис ум ги имала... ама немаше место за порано од понеделник за консултација
Ајде пак јас со ист симтом како твојот имам трнење и на лева дланка повеќе е изразено особено на сабајле ништо не ми фаќа раката едно пола саат, потоа пушта ама "мравките" си остануваат така скоро по цел ден исто така многу ме болат ковчињата на дланките, зглобчињата шише со вода неможам да отворам на пр.
И кај мене е исто. Притиска нерв и ни се одзема функцијата на раката. Секако да не заборавам да дополнам - нормално е рече гинекологот мој Гледај тенџере да не си истурите на нога, јас се попарив со чај ми падна од рака.
Вчера се пресоблекувам и ги оставам хеланките на кревет до мене, паднаа долу, мм ги зема и коментар: ЛЕЛЕЕЕ! Па кога го собрав, викање 20 мин, па тура плачки, па пак викање.. Чоеков пребледен, ме пукна од тешење дека ич не сум се здебелила, дека само меше сум имала и слично. Искрено после тоа жал ми падна што кај 9 месеци му ја пукнувам главата со глупости, па уште вакви епизоди на викање му приредувам од време на време
31ва влагам денес..пред 2 дена имав 150/90 притисок..послее саат време 130/80...вчера др ми рече да мерам секој ден сабајле и вечер ...сабајлево мерев 140/90 ми стои и синуси ме болат и за нигде сум...за паника е или? што да правам?
Девојки,ве молам за малку помош 30+4 сум сега на бришење ми искочи едно на хартијата како желе тврдо,не бесе секрет и со големина скоро на семка од цреша и жолтеникава боја,што ми можело да е
Секрет. Веќе после седми месец се зголемува секретот, знае да биде густ, а може да биде и течен како вода.
Не би требало, рано е. Чепот е количински поголем/повеќе, не е колку семче од цреша. Значи ќе видиш поголема количина на густ исцедок и најчесто е со сукрвица.