Градите ми се ко географска карта На друго место сега за сега колку што гледам, т.е колку што можам да видам - нема.
Мене од папок надолу ми е лом стомаков. Па едни линии дебели и долги, жар црвени. Ни крема ни масло помага, кој решиле да излагаат, нема спас. Сите ми излегоја околу 24 недела и од тогаш продолжи меше да расте, ама само тие ми останаа.
Врз папок и од десна страна црвени жар и кај мене, мачкање се и сешто и пак излегоја, аман нека не излегуваат веќе Ама не ги гледам како нешто страшно сепак, ме нервира што чешаат, пецкаат
А АБе чудо, со првото само обичен косили крем се мачкав, огромен стомак имав, стрии никаде. Сега си излегоја, мачкање како што кажав со 300 чуда
И така се отвори темава за стрииве да не знае некоја членка колку кошта ласерско отстранување во Систина?
Гледав на инста демек со мачкање на гел од алое измешано со кокосово масло се повлекуваат стриите за 3 месеци.. Да пробаме можи има ефект
А кога почнаа да ви искачаат? Јас сум 28+4 и уште немам ни една...а машала, претходно имав градба на ќибритче, сеа имам и гради и газе и колкови, меше па да не праиме муабет...очекував дека ќе ми се појават до сега. Инаку не праам ништо посебно освен што се мачкам 1-2 неделно со масло против стрии од ДМ.
Јас на стомак уште немам. Градите и бутовите ми се ренде. Инаку дали има некој да го чешаат дланките одозгора и стапалата? Многу е интензивно, посебно навечер веќе неколку дена и кога ќе се расчешам се прават како ситни брунчиња. Уште што не ме снајде веќе се нервирам. Еден месец како година ми се чини.
Јас се мачкам со она масло од алверде за трудници,на мокро после бањање одма и у бањарка директ да се спурам едно пола саат.После иде путерот од алверде,а навечер со павловиќева.Кој што праи јас со крема у рука сум .Сега за сега нема ама не се знае нели,али затоа целулит брате имам и на раце .И многу вода пијам.