I jas pred nekoj den primetiv , jas kako krugce imam okolu papok, ama deka ni e rastegnata kozata pa venite se poznavaat poveke. Jas si se mackam redovno so kremi ama dzabe strii si imam i mnogu ne se zamaram da se zivi i zdravi samo bebuski
Оли, кога не напушти од второ тромесечие си помислив кога летна времето.. А и јас во пакет со @monka_bonbonka и @LadyC ќе стасаме здравје за недела дена.
Даааа, и после здравје ќе се дружиме кај бебињата. Со син ми сите недоумици и "маки" ги "преживеав" благодарение на советите таму ти до која недела стаса?
Мене страв по малку ме фаќа како ќе биде, дали ќе се снајдам, дали ќе знам да го фатам како што треба, но се тешам дека тука се девојкиве од форумов, ќе помагаат Денес 35+5
Пу пу машала. Кога ми го дадоа првиот пат, од страв 30мин седев во иста положба додека не дојде сестрата. Сега смешно ми е. Штом јас се снајдов, ти ќе немаш мака.
Многу се радувам за тебе. Кога бев на почеток те читав баш низ што помина околу 14та недела. Со лесно до крај
Дали ви се зголеми желбата за спиење? Откако влегов во 32ра недела нагло почна да ми се спие, веќе 8 саати не ми вршат работа. Вака ми беше во прво тромесечие, мислам дека цел ден го преспивав. Ама сега не можам, треба на два саати да јадам и после оброци не треба да лежам. Немам кога да спијам
Исто и кај мене, во второ тромесечие можев без попладневна дремка, но сега повторно морам да си дремнам Мислам дека е нормално тоа, телото се подготвува, собира енергија.
И јас многу спијам А не се ни движам нешто многу па да речам се уморувам и легнувам. Ако, подобро да спиеме отколку несоници да имаме
Јас не спијам премногу, ми се фаќаат 7-8 часа, но како отепана заспивам и како пијана станувам за вц по стопати откако ќе легнам. @Chuchanov Почнав после туширање да мачкам ланолин. Денес 36+0
Радувајте се што спиете јас неможам да спијам место не ме фаќа де ми е жешко па ладно па ме фаќа склет некој абе положба неможам да си погодам спијам 2 сати па седам така па пак ќе заспијам...станувам поуморна од пред да легнам