Ти благодарам. Мене многу ми е страв од тоа предвремено отворање, но ме утеши дека тоа не значи дека одма ќе се породи жената
Откако влегов во последно тримесечие се будам тешко многу ми се спие, и кпга станувам како бумбар во лице не знам дали поправена фали отечена многу тешко се осеќам рве два дена и нозе исто така ги осеќам дали сте имале и вие ваков да кажам проблем ?
Еве сега имам на двапати на бришење , како белка од јајце , проѕирно жолтеникав , уште без крв .Изгледа постепено паѓа кај мене
Може од вчера од прегледот со рака да се забрзал процесот, иако таман сте со термин.. Блиску е средбата со бебе
Да и јас исто мислам , прочепка малку да почне процесот, иако имам читано искуства тука дека и немора да значи , кај секој различно . Да , термин ми е во петок на 12 јуни , иако кога отидов првпат кај Младен ми додаде уште една недела плус , до 19 јуни па ќе видиме . Како и да е , од вчера имам некоја возбуда во себе дека се ближи време за запознавање со беби hug:
Јас сега влегов 36 недела и ксј мене е засилен секретот млечно бел густо дури и воденоо.. Прст и пол сум отворена од 33 недела и омекнато грло
Jas isto so nozete imam maka, kako olovo si gi osekam, i toa vo pogolem del od denot 36 gn sum. I pritisokot nizok mi e na momenti mnogu., bez sila sum.
Читав дека отоци на лицето не се нормални. Притисок си мериш? Ако многу отекуваш консултирај се со гинеколог.
Спојлер: Чеп Првиот пат не го сликав , ама денес да , мислам чепот е , не беше течно , водесто , баш како белка од јајце растегливо , како желе.
Спојлер: Чеп Мене ова кога ми падна, другиот ден бев на преглед, рече докторот почнал да паѓа чепот. На 3 пати тој ден ми падна, првите 2 во помала количина. А крв немав. Најверојатно уште треба да паѓа
Ваков лигав исцедок имав јас од 30та до 32ра недела и докторката ми кажа дека тоа не е чепот. Сеа терам 38ма, нема ништо за сега
Има повеќе слики на гоогле.. Напиши mucous plug и јас гледам дека моето е исцедок повеќе сиг е нормално нешто нз
Тоа е кај тебе тееба да е растегливо малку како што велат со господ напред да си се олесниш со лесно и брзо
Како сликата јас што ја ставив? Оф леле, едвај чекам да се олеснам. Не можам веќе, Топло време, отоци, страв од породување, само нека заврши побрзо @prinstongirl2 па моево личи малку на тоа на гугл Само крв му фали
Па нели викаат не мора да има крв.. Моја комшивка две роди вика ја не бж видов таков чеп со двете во спиење и пукнал водењако и не ни знаела дека нешто треба да падни
Прочитав некој имаше пишано, дека последниот дел од чепот требало да е со крв. Ама поим си немам. Мене на 3ти ми падна чепот, а сега сме 9ти јуни, абер немам