Јас на нет гледам вежби на топка.. Да правиш клекни стани со помош секако... Масажа на поллвината има доста вежби ама се е индивидуално нз кско да речам..... Кај некој е брзо кај некој не е.. Некој повеќе осеќа некој не.. Бог нека помага кај сите да е лесно и брзо
Женски, вие што сте 9ти месец, што имате отоци, дали после одмарање ви спаднува отокот? Мене на почеток ми спаднуваше, ама еве веќе 2,3 дена стапалата и дланките ми се нон стоп отечени. И насабајле кога станувам исто ми се отечени ко цел ден на нога да сум била. Нормално е тоа?
Јас имам секрет како бел па и водено е околу не многу како дамка некоја.. И сега почн да ми мириса како на мокрача, на амонијак.. Нз дали испуштам урина а не сум свесна незнам
Јас имам на прстите на рацете според прстенот се асоцирам. Мн ме поти некогаш и топлотни бранови ме фаќаат. А мислам дека нај подујана сум во лицето, како бумбар
Јас имам оток од 7ми месец и ми опаѓаше кога одмарам 7ми и 8ми месец.Сега 9ти ич не спаѓа, докторката рече спас од отокот нема, после пораѓај ќе го снема
I jas sum ista, veke panika me mrda. No doktorot denes mnogu labav. Normalno bilo rece sol ic, seker isto taka ic. Mene me pustaat na kratko no toa e stvarno mal del od denot. Baska i ne mozam mnigu da gi digam ne mi e udobno sedenjeto lezenjeto nikako. Kako sto vikaat n pernica koga ke gi pidignam mnogu mi doagaat optegnati i nekako ne evtoa toa.
Со првото ко бев трудна допекав за мини крофни, амерички. Не можев никаде да најдам. Најдов, јадев, и наредниот ден породена бев