Сакам и овде да прашам на рез од брис излезе изолирана стрептокока agalactiae тип б дали значи ја има? Како се лекува колку е сериозна , оти треба да чекам до понеделник
Dobro utro i od mene, jas veke uste malku 30 nedela. Brzo pomina vremeto.. Nakaj 15ti sum na kontrola plus krvna slika da proveram, ama nesto mnogu cesto odam vc, na mocanje me pritiska, a vaka si mrda normalno go osekam, i ponekogas eve vise 2 3 nedeli stomakot mi se stvrdnuva, na kratko kako grcevi da me fakaat. Mislam deka ne treba da se panicam, ama sepak, ke ve molam za sovet. Pozdrav imajte ubav den i lesna bremenost.
Зборевме за ова деновиве. Или ти се Бракстон Хикс или имаш бактерија. Направи уринокултура кога ќе одиш или порано ако чувствуваш потреба.
Девојки 27недела сум и последниве неколку дена ми се појавува како стврднување на стомакот надворешно без болки н различни делови؛ Мн е рано за лазни контракции па си викам дека е бебушка зашто знае после таму да се придвизи؛ Некој искуство?
Прочитај и членката пред тебе што пиша, баш беше тоа тема деновиве. Сите ги имаме, некоја од 26/7 некоја подоцна 30 и некоја и не е ништо страшно се додека не е проследено со болки во кичма или исцедок/крварење.
Јас сум нестрплива веќе Мајмунчево мое изгледа до август ќе го носам. Пешачам, работам, секс, што уште не. Буквално не седнувам преку ден. Легнувам преморена. Ни болки да ме фатат ни водењак да пукне. Јас не знам што ќе беше ова Имам некои небитни минимални болки од време на време, ама ништо важно. Појаки имав во 8ми месец Утре ми е термин. Зaдутре на преглед сме и ќе 'буричка" докторот со рака ,да сум се отворела Друго чаре да ме фатат болки има?
Значи периодов најјака си ми ми текна дека некој ти викаше дека нема да стасаш до термин. Ова како за инат Ќе биде деновиве, не се секирај. Нема кај да бега
Кога ти е термин? Знаеш дека од термин уште 2 недели плус чекаат, ако не бива провокација, ако ни тоа царица ќе бидеш ај уште малку...
Ајде мојава и твојава заедно се инаетат сакаат заедно на форум мекици да даваме уживај уште малце во мир и тишина после ќе.викаш што убаво ми беше дур бев трудна Јас денес син мо го оставив да преспие кај моите да се спремам малце како психички ќе издржам неколку дена без него во болница уште од сега солзи ми доаѓаат кога ќе ми текне на тоа
Сите ми викаа нема да го доносам до термин, штом влезам во 9ти ќе сум се породела. Ама баш сите, дури и докторот Оваа мојава Шенка е Си сакав јас царица да бидам ,ама запна докторот сум можела природно да родам Се плашам од провокацијата јас. Замислете ич да не сум отворена и да треба со провокација ауу Господ ќе го видам Утре е терминот, јас не сакам доцнење, а малечкава ќе доцни ко што ми се чини Јас и @elcezelce заедно ќе даваме мекици @elcezelce Велат со второ полесно е, веднаш излегува Ананас јадев, урми не можам
Офф дај боже да е полесно ,не се страшни провокациите не се плаши јас првото со провокации го родив .Него јас дали потсвесно сум опседната секоја вечер сонувам дека треба да се породам еве синоќа сонував дека сум отишла на преглед и докторот ми рекол мора итно царски да ме породат Јас па од јадење само сладолед форсирам ,лубеници и нектарини ако помага тоа за побрз пораѓај Џабе е се ништо не помага мислам кога ќе им дојде денот тогаш ќе излезат може само да се тешиме лажно дека помага нешто
Ве читам дека сте на крај и се радувам ептен за вас! Јас денес прв пат излегов со сестра ми да ми помогне што да купам. Среќа не земавме многу, кога дојдовме дома извади од близначињата нејзини што беа по пакети значи 300 ствари нови, пола со етикета...што сме купувале од мерак. Си купив на Медела шишенце калма рече она најдобро испаднало и сите други од Медела. Сакав да кажам дека можеби прв ден ме фати возбуда ♥️
Шо убаво. Јас утре планирам за прв пат да излезам нешто да купам, на кратко. 33 недела од понеделник, мечка страв, мене нестрав, мора да почнам Плус роденден ми е, да си го направам денот. Лежам веќе 14 недели, пукнав.
Сонувам и јас цело време дека се пораѓам, аман, ептен се напнав И со сексов мака бе луѓе, да се породам и на раат веќе и таа работа да ни оди
И јас 4 недели лежам и така ме уплашија ништо не ми се зимаше. Иди ептен ќе си се расположиш ♥️ нека ти е среќен и роденденот и денот утре
Ха ха ха леле @Kate Rina 93 ме изнасмеа со сексот. Богами трудна таа работа во 9ти месец. Него не се плаши од провокација не е толку страшна, мислам ништо веќе не е страшно, едвај ќе чекаш да се олесниш