Pa mnogu sum popravena 18kg. Imav 70 sega imam 88.. 180cm sum visoka, no naglo kaciv prvite cetiri meseci... Sega dva meseci ni kilce nemam kaceno... Kje odam na lekar denovive..
Espana, mojot gin vi deka toa e po programata za bremeni i zatoa me prati. Za sekoj slucaj.Isto i za sekerot.
Blagodaram na odgovorot,ke pocekam do kontrola da vidam sto ke kaze dr.toj velese skrien sheker ne treba da ispituvam jas samoinicijativno bev,sega ako kaze dimeri ke ispitam,ako ne ne.Zdravje samo,neka pomine se vo red na kontrola...
Idni majkici .... Ima nekoja na koja termin i e 20-ti Feb ( i masko da ceka uspat ) Da pise kako se osekja, ima li aber od nesto ??? ))) Deka mojov izgleda ne ke iskaca brzo, stomakov ne se spusta ahhhhh uste malce. Pozdravv
Јас чекам син, и терминот ми е на 21ви Уште е високо, ко да нема абер за искачање, а голем е и се протега, се гледа дека му станува тесно. Додуше ради мојата возраст и фактот што со инвитро останав бремена, препораката е да одиме на царски рез, така што другата недела, сакал нејќел, ќе се запознаеме
@darcy, колку убаво,затоа се интересираш што да понесеш,понеси добри мисли и доста е за во Систина чекаме наскоро да ни пишеш радосна вест
Фала ти. Едвај чекам и јас . Ко што не одам на работа еве втора недела, сите мисли се веќе насочени само кон тоа.
Незнам кој е при крај,ама знам дека мене и тебе ни е најздодевно,слободни сме и едвај чекаме да пишеме на форумов :
Hahaha mene me nema tolku samo posle 5, koga kje si dojde mm Eve go sega dojde i kje me nema nekoj period ajde uste nekoj mesec i kje imame zanimacija
Епа,добро сега ќе си имаш друштво ,ќе си седиш со сопругот и со бебушот во мешето.Уживкајте си,убав ден,па ќе пишеш утре Дај Боже и за некој месец пак да сме тука да си менуваме искуства за бебчињата.
Мешиња,ај споделете искуства во врска со вагинален секрет,дали ви е зголемен? До пред некоја недела немав воопшто,сега сум се ко помочана,постојано се осеќам водена .
Jas imam skoro cela bremenost i eve seushte voden iscedok....kako podmocanai se se filmav da ne e plodova voda ama koj pat da odam na ginekolog plodova voda e vo red i dovolno...mi rekoa deka e normalen se dodeka ne cesa i nema mirizba....voden iscedok e normalen i poubavo za kanalot se cistel...zborovi od ginekologot )pa ja sum si non stop so sekojdnevna uloska i non stop menuvanje dolen vesh )nemaj gajle...no sepak neli konsultiraj se so svojot ginekolog Inaku duri imam od vreme na vreme i zolt iscedok, a brisevi se vo red beasledno brisevivo 35 nedela zdravje pa ke vidime.....
@Ivanushkaa ,благодарам за одговорот,бев пред два дена на гинеколог ми рече во ред е плодовата вода.И јас сум со секојдневни,ама дека до сега не сум имала воден исцесок,ме нервира се надевам ќе ми помине
bufi ни е при крај, да не се породи? И од која недела се влегува во трето тромесечие? Јас од денес сум 24 нед, знам, рано е, ама за 2-3 недели ке ви се придружам