Chicco trio ja zemavme, prvo mislevme potemnata varijanta, crna da zememe 25000 bese taa, no prodavackata ne predomisli.. jas mislev deka nema da se prlja taa tolku, no pologicno e crna povekje da se prlja od siva, pa ja zemavme taa sivo so krem sto e, baska na akcija im e 21000 isto ni rece crnoto privlekuva sonce, pa vo leto greotka e da go svaram bebeto vo kolickata
Vaka na slika izgleda ova na nekoja sivo rozeva boja, zatoa mislev jas ne ovaa zaso zenska mi izgledase no drugo e vo zivo, drugo e na slika... Bas e siva bojata
Опааа, се собравме сите со 31 + тука некаде за Велигден тешко дека ќе фарбаме јајца . Јас 31 + 4 и ко и сите други. Мене па ме болат препоните и некако ко да немам сила во нозете, ама добро е битно можеме да спиеме. Инаку јас вчера се освестив дека треба веќе да се мисли што да се купува. Јас некако се чувствувам чудно ко ништо да не е се ова ама викаат ко ќе го видиш бебуш се се менува. Едвај чекам некако инаку Мариз гледам количка сте купиле онаа од чико трио околу 21,500 денари? Јас таа ја гледав и ок ми е мислам и во цена и сепак чико е . Зошто другите колички по 15-17000 ден. се.Јас за облека мн. не му ја мислам ке купам нешто па после ке докупам продавниците ми се блиску и да нема нешто се купува. инаку почна да ми се интензивира стравот за пораѓај незнам сто ке правам само се филмам. А мариз сега ја видов и јас таа ја планирам.
Прекрасен избор,многу ми се допаѓа оваа количка....ајде со здравје да си ја користите,да си возите живо,здраво бебенце.. :
Da da taa boja im e poeftina i se isplati bogami zatoa sto 3 dela imas, vcera ja sostavivme ama ne ja zagledav bas... sega na stranava koga ja gledam vrska nema bojata, siva e ovaa nasava, nekoja mala nijansa krem dali ima. Nie mislevme crnata ama stv povekje bi se prljala i zesko bi privlekuvala...
Sakav da prasam dali nekoja od vas se odluci kade kje se poragja? i dali e poubavo Cair ili Drzavna? i kakva procedura ima jas vrska nemam nisto... mada deneska kje razgovaram so ginekologot na taa tema, pa da mi objasni se
Мариз, и јас незнам некако и Чаир го фалат особено Јегени, ама и јас не ја знам процедуарат мислам дека неможеш да си бираш доктор кој ќе ти се падне тој. И ко ќе треба да се оди од 36 недела ли незнам кога на тоа цтг ти даваат упат и кој ќе ти се погоди тој. затоа мене страв ме фаќа
Vo drzavna mi spomna edna drugarka, ona e vekje pred poragjanje deka mozes da si biras doktor i da ne e tuka on koga kje se poragjas da dojde no da si go platis 50evra. Jas deka neznam nikoj nikade, resiv da odam na srekja... se slucuva eden kup lugje da znaes pa potesko da pomines, vaka ne slusas mnogu drugi i bolje e. No isto rabotata kaj mene e kako odi taa procedura, ako sakam drzavna mi dava gin upat i odam tamu i koj mi se padne toj taka? Bas ke zboram denes so gin da mi gi razjasni ovie raboti
Jas duri sega posle nekoe vreme ja otvaram temava,i gledam kolku ste iznapisale, sekoj pat si pisuvam vo trudnicki muabeti a vie site ste mi bile tuka)) ete samo da ve pozdravam i da vi posakam ubav den Kaj nas uste nisto novo
Да,под услов дека за тие пари ке добијам и епидурал и ке се породам како принцеза.Не се породив во Ск,туку во мојот град.Не ми требаше епидурал супер заминав и без тоа.
Hahaa mozebi , neznam, bi bilo ubavo ...ke vidime uste malku, samo da ne bide na petok 13 ne deka sum sueverna, ama podobro drug den Pozdrav