Јас сум од денес 37 и истото ме мачи и мене и јас далеку од ск живеам.. Сега на една недела ми се контролите па си викам ќе биди се на договор или си се лажам
Почетните болки се послаби и од нив до пораѓај ќе имаш време, исто и ако ти пукне водењак имаш 2h да дојдеш до болница. Секој со своја приказна, но со лесно ќе знаеш кога ќе дојде време.
Devojki koja nedela ste ajde da vidime koj koga ni e ternin mozi ke se pogodime zaedno pa ke se druzime jas sum 31 i 5 dena termin 27.09 no veke tesko teram stomak do zabi 3to dete
Здраво идни мајки Искочив од темава пред 3 месеци ама наидов на видеото, па си викам овде да ви го ставам. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3303374193060168&id=386571304762120 Јас пред да се породам многу се плашев дали ќе се снајдам околу негата на папочето ама не било ништо страшно. Со лесно на сите
Јас не само што се плашам од негата на папочето, јас и природно имам фобија од папоци, јас воопшто не знам како ќе издржам, панични напади ќе добивам мислам на секое кога ќе му го видам или треба да му го чистам, иако не е нешто комплицирано од видеово.
Леле и братучетка ми така, а сестра ми е идиотче мало и кога дозна дека има фобија од папок почна да се чепка намерно пред нејзе и оваа се онесвести Не ми се веруваше. Не е ништо страшно ама ако ти е мака ќе му дадеш на маж ти. Само се брише со алкохол, а кога ќе падне се става прашоче и толку. Едит: Јас по препорака на докторката од видеото го чистев на секое менување пелена.
Ќе издржиш за бебушот нема да го оставиш така сега ти е фобија кога ќе се роди се ќе направиш за него
И јас вака како тебе па за беља се погоди се инфицира папокот, па и го гореа 3 пати, месец дена мислев низ хорор поминувам. Ма кога ќе ти дое јајцето на газот све ќе можеш
^Се надевам, и цело време се тешам дека зошто ќе морам ќе издржам и ќе се навикнам, ако не мм ќе биде ангажиран околу тоа.
Здраво, Од денес сум 33та и од 2 до 3 пати секој ден го осеќам бебето како ика по околу 5 мин. Незнам дали е нормално, читав дека после 30та веќе не би требало секој ден да се осеќа икање. Има ли некој искуство со ова?
Јас сум 30та недела, мене ова бебе нон стоп ми ика, особено после јадење приметувам. Јас мислам нормално е.
Женски моментално сум 35 + 5, според ехо сум скоро 37. Синоќа цело време на секое местење на бебо осеќав како змиички да ми минат со притисок кој оди до вагина. Дали тоа нешто значи?