Ја не планирам на депилација чим до сега не отидов а еве толку време пред секој преглед со брич се проаѓам и сега да отидам ќе ме боли затоа не би...9ти ќе се намачам ама ќе терам поредовно бар од 38ма 39та...
33 недела сум ама порано ќе ме пораѓаат, до сега сум со брич ама фатено недофатено. Си викав сега да не ме качат на бокс, иако не се замарам многу каква сум... Мадам ти на крајов и на фарбање помисли? си ме изнасмеала
Ама ти нели царски ќе одиш? Што ќе ти е да си средена...па и ја сум со пропусти ама викам што да правам немам друго
Негде прочитав дека и да не си средена , сестрата пред пораѓај ќе те фатела со бричјас никако не можам сама со бричот, последен пат со veet крема се средив, планирам така до крај.
Да тоа читав и тука по форумов ја се правев со веет сега некако ме фати страв од тоа..кожава ми е толку нежна 1мин подолго горам 1 мин пократко не вади ништо Едит: Во породилни да споделат породениве што правеле да се спремиме
Мхм 5см имам црн корен, а плавуша сум фарбана. Не планирам да го плашам детето кога ќе ме виде А депилација, цела бременост се депилирам, затоа и ќе одам, па ако испадне и тој ден нека биде
И со царски може пак да ме качи на бокс да види цервикс. А и за пороѓај знам треба поради катетар и можни инфекции да си среден. Саат време се бричам
Не сум знаела ја па си мислив овие со царски бар за тој дел не се замараат...ете не било така. Исто и ја на секои 10тина дена веќе се испраксирав ама знам дека ќе биде тек мука
После нема шанси депилации ... здравје планирам филипс лумеа тоа апаратчето ласерското и да завршам работа
Едно огледалце на кревет и ќе си се средите со брич не е толку страшно или пак по едноставно со Лидерата бидејќи се раствара со вода само се мачкаш не мора да гребеш како витот чисто само како опција да си го имате
Јас па си идам на депилација на 2 недели од сам почеток, нема шанса да успеам да се избричам؛ После 30недела дури и двизењето ми е потешко а бев мн подвизна и активна и кичма боли, стомак огромен и немам шанса да се наведнам за да удрам брич а и чеша после тоа؛ Инаку стврнувања секојдневие, ама ќе трпам за беба
Јас средена депилирана отидов на порајѓај. И болничарката ме помина со брич над срамна коска каде што сум сеченамислам повејќе ме чешаше следниот ден тоа од бричот него ли раната од царскиот што ме болеше а едно влакно немав. Одам и сега секој месец на депилација,се поминав со машинка само еднаш во карантинот и бев како искубана кокошкаболеше. Ама овој пат не оставам ни да ме погледне болничарка а не па да ме помине со брич.