Аве чекајте уште не сум спремна, кај се засиливте сите?! пакувам баш несесер и торба за во болница. Денес сум и јас на цтг и преглед. Ме фатија нервите па ми текна и на прдењето после царски ајде ако се решило да излага, со лесно само. И мене се ме боли, пијам по 3 магнезиуми на ден, не знам што е контракција си имам менструални болки ама цел живот и јас патам од нив. Како биде нека биде само да е добро @Alishan30 и моево е исто, какво чукање и превртување. Нешто си чепка внатре така нежно го осеќам и кога ќе почне да ика, друго ништо. Абе ништо не памтам од прва бременост дали беше исто вака.
Искрено, само глупости помислувам, викаат на јака музика реагирале, моево абер нема. На кока кола ме зачешкува само и толку е, на благо само како да грепка и толку. Зар е ок или не, незнам стварно. Сакам да излезе да видам шо толку мирноќа е ова И јас и маж ми сме биле бубиња и мирни бебиња, ама очекував малку да е "побесно"
А ние со запек од неколку дена, кој знае колку страшно ќе биде тоа прочистувањето Кај ве прочитав, сега и тоа ќе го мислам
Нит ми е испрано нит испеглано нит наредено ниту имам торбица и несесер Сега викендов ке склопуваме креветче и се останато... Ќе си прдиш што ќе прајш не се замарај кога ќе те види во живот пак цимерката
Зашо маа па ако се паднеме цимерки нема да сакаш да ме видиш ке си прдеме ти е гајле. Него седете мирни ич не ми се раѓа мене.
Мислам е нормално, моето претходно фудбал играше сега е доста мирно и баш некои нежни движења веројатно се веќе поголемки и немаат место за многу движење
Јас баш денес се пишав со нив ама немаат такви рачки за да си го закачиш на количка. Гледам другиве што ги продаваат сите имаат дополнително. Не знам ако ја обесам така на количка без рачките дали ќе се држи или ќе паѓа...ти како ќе ја ставаш? Или ижаш додаток ?
Имаш ваков додаток за количка во бебе хоум, јас имам од алиекспрес за 3долари земено, и кеси бесев на него и торба, ептен корисно.
Ехее таман е, дури и голем. Па не бива куфер да носиш. За пелени влажни, крема, шишенце, адаптирно млеко, вода, облека за пресоблекување, таман. Со здравје да ве служи.
Ajde ke se druzime site sme tuka negde pri kraj jas 38 i 4 dena 3 dete ali aber za poragaj nema,odam ednas nedelno na ctg ne napreduva voopsto dali e vozmozno luge 2800 e veke 2 nedela i sakav prirodno da cekam kao nacelno se drugo e ok no do sledna sreda ako ne isooci zavrsuvam carski duri neznam so da pravam dali da slusam doktorite ili da cekam do kraj Neznam dali na nekoj mu se slucilo da 2 nedeli e ista kilaza i gram da ne mrdne
Фала, ќе стигне деновиве и во живо ќе го видам па ќе споделам. Ова на слики што ми пуштија, и ме бендиса. Држач ќе нарачам од али, дотогаш може и на рамо да си ја носам, не ми е проблем. Торбата со количката што одеше е само за лап топ да собере, толку собира, ми требаше нешто како овој ранец
Прдли ни едни, ко неарна се засмеав, а на работа сум Ц ц ц кај ви текна. Јас иам огромна дупка во меморија, ништо не памтам. Мелодично ли беше после царскиот? сум забораила. Јас сум испонастината,крш сум. Ќерка ми се разболе,од неа и јас. Ефералган шумечи пијам, а од вечер и инхалација со дексазон треба. Ова по телефон ме лечеше матичната, не прима пациенти во ек на вироза, од страв од ковид Ми вика земи Риностоп! И викам е како така, за недела дена во 6ти месец влагам, не смеам тоа! Зачудена вика “шо бе 6ти? ја те мислам на почеток си уште” јаооо.. кој се ме лечи едит:мислев во труднички пишувам. сори сеа видов.
Лелеее кај ти текна на прдењето Јас ко божем не го спомнувам да не ви ги расипам убавите очекувања... Епа ќе си прдите... А што не сте спремни...јас колку неспремна бев... Торбица за мене спремав, се бањав, бричев сабајлето кога ми пукна водењак. Ко што кречевме беше скоро исчистено, ама и ден денес со алишта по кеси сум, спалната не ми е стигната, немам плакар. Алиштата за бебе ги переше и пеглаше мајка ми додека бев во болница па слики им праќав да им кажам кои алиштенца за бебе да ги земат. Среќа ги имав во тел што ги ставав во темата што последно купивме за бебуш. И за мене се објаснував што да ми донесат...