Супер и јас сум таму, за тестот само ми кажаа после 38 да го правиме друго не а мене па не ми текна да прашувам за посети то ест како маж ми ќе го види бебето, нели им давале преку стакло... Ништо не прашав како изгубена бев
E toa prasav, vika poseta ne, tatkoto u chekalna i bebe samo preku staklo ke go vidi koga ke se rodi i tolku
Сабајлево ми земаа резултати утре. Ќе прателе кај докторкава. Тоа што чув е дека се јавуваат за позитивен за негативен не. No news - good news работава. Не знам ме напнува многу ова со брисевиве знам дека е за наше добро ама веќе аман како ни се погоди... па и сега ако ми заѕвони телефон ќе се притресавам. Веќе кога си го плаќам не знам зошто на мејл не си го добивам и јас резултатот.
Sega bev remedika na sestrata i vikam Abe vcera pravev korona test resultatot i se smee i vika aaa negativen e stom ne sme vi se javile... kaj nas si stoi ne se sekiraj bye tolku bozee
Budala babiste pretesko bese dve bukvi da klikne na kompjuter... use mi e na misla... si vikam ako zvonele nedostapna ili trgnale da zvonat pa vlegol nekoj♀️♀️
Неее не се секирај . Немаш ли број од докторот кој те води? Пиши му на вибер или порак ќе ти каже што да се мислиш
Valjda se e okej, zborot mi e ne se salam, platen testot aaa top. Psiha neka nè rastura ♀️Inace imam brojce se javuva sekogas. Sakav babava da ja prasam ako projdat 2 nedeli do poragjaj dali pak ama ete prasanje za utre
Ама зошто инсистирате за тестот? Па зарем мислите дека ако е позитивен они ќе изумат да ви јават? Можеби (жално, но така е) повеќе заради нив и нивното здравје, отколку за вашето. Јас кога го побарав рез од ковид и рез од инфективен скрининг, ми го дадоа само од инфективниот скрининг. Другиот го имале во компјутер и ќе си остане таму. И стварно немс потреба да се оптеретувате да го имате во тврда копија.. освен ако не ви треба да приложите на некое друго место негативен резултат. А ако до толку ви значи инсистирајте да ви испринтаат и тоа е тоа - нема потреба од толку нервози.. слушајте си бебче на цтг, опуштете се пред пораѓај
И ја заборајв да прашам Пиши ми баш што ќе ти кажат за тоа Се е тоа во ред. Ама не ти влегува во пакет 3500 си плаќаш не е малце. Зошто да не ми дадат. Само ради тоа ништо друго.
Малата ми е со температура 38 веќе втор ден, тек сега мене паника ме фати да не е корона, па од Систина да ми речат иди на ГАК доле во подрумот да се пораѓам. Боже боже што ме снајде, а 9 месеци не сум излезена од дома.
Леле нема полошо. А да ја тестираш и да бидеш мирна? Не мора да е корона ама те разбирам и мене ми е се тоа многу стрес. Ама за систина ако те теши мислам рекоа и позитивни примаат
A и јас сум со такво сценарио демек асимптоматска. во систина имаат изолорана соба ама во ремедика нее. Да не завршам во подрумот јас. Да се насмееме. Кога ке се тестираш?
Имаат ремедика изолирана соба. Пишав вчера за другаркава без брис што ја породија. Ама ако и стигнел позитивен сигурно ќе ја транспортирале на гак породена/непородена
Ама како бе на царски не може со маска да седам ако сум позитивна, џабе што имаат соба. Јас искрено не сум чула дека позитивни се породиле во приватниве. Понеделник треба да договорам со докторката, а детево до тогаш ако не е ок ќе го тестирам.
Да да, додека ти стигне резултатот па правец гак доколку си позитивна. А за во систина како да пишаа дека не ги префрлалеможе и грешам.
Ај малце опушти се и мисли позитивно Има вирус кај децава и моево беше 3 дена со тт до 39.2 Излезете шетнете во природа,до утре ќе и помине Здрави прави да си го дочекате бебчето