Земи парацетамол после тоа ако имаш дезинфекционо средство, напрскај се на забот држи така 3минути и плукни, мене ми помага. Само немој да голташ во никој случај!!
срце јас сум и сп брпнхиална асма се е комплицирано инаку ги земам сите витамини ајде ко викаш ќе пробам со парацетамол јас го здмам ми се намалува ама после 3 ссти па се качува намногу еве сега 37 со 9 леле мн и е страв а и да имам почнав теко да дишам и носо ми е затнат и 2 до 3 пати во дено кашлам
Дај боже ама го тестира и него и свекрва ми и утре ќе кажат резултати за нив и ако излезат позз ќе се тестираме и ние
Mackaj go so outs pasta za zabi,Mene I TOA me smiruvase kolku tolku,go osekas lutoto I za nekolku minuti bolkata stivnuva,pa Pak mackas. Jas za Edna vecer cela tuba pasta potrosiv
Како што ти пишаа ивдруги Ковид некои и со ц витамин го прележаа. Нема да ти помогне сумамед за превенција Не пиј може од паника ви е
Не пука на сите водењак Чекај болки кога ќе те фатат тогаш оди. Болките се како менструални и не прекинуваат и само зголемува интезитетот
Ме примате ли во друштво,дебелки? Офкате ли на секое станување,легнување,седнување,издишување? или само јас се лигавам вака? Ау колку ми е тешкоооо
Примаме ,како не. Добредојде во клубот на буцките. Искрено пред 9 месец се ми беше рамно. Ама откако влегов во 9 ти не само што офкам, туку и пцујам ако треба нагло некое движење да направам или ако треба да станам од кревет или фотеља. Ама верувај се е тоа период кој што поскоро не носи до најубавиот период потоа. Еве јас едвај чекам да си ја запознаат ќеркичката. Некако не ми се дочекува искрено, а неа некако не и се излегува. Ах овие слатки маки
Денес бев на контрола и џабе бајрам сум си правела на мозокот. Нема една промена од прошлиот пат. Пак саде едно прсте отворена само овој пат јако ми влезе да ме подотвори на вагинален преглед. Избегав скоро од столица. Па се пошали вика сакате бебе а ми бегате на отварање. Цтг исто мирно. Се разочарав малце мислевме викенд ќе не биде. Рече да шетаме. И од пусти страв на следна контрола да не ме отвара го натерав мм саат и пол во планина. По скали нагоре надолу сегде дур не почна ненормално да ме боли карлицата. Еве дојдов дома и се кутнав во кревет. Отспав и сега пак ќе станам да се шуткам низ двор. Можда синко инает не искача ама јас уште поголем инает сум.
Мене сабајлето на преглед ме отвараа и до вечерта им се вратив со болки Ти реков на крај ќе го молиме да излезе Ајде типувам на викендов