Амин срцка, од твоја уста во Божји уши. Сеуште чекам јас златна. Сеуште ништо. Ако не биде денеска, утре сум на контрола па ќе видиме.
Мене пример не ми се врати Од 39 на 40, еве две и пол години останав со големи стапала. @Fatalnata Ти душо уште си тука? Беба може сака во декември да дојде па
@Chanell* Да да срцка, тука сум сеуште. Нема промени никакви. Чекам. Утре сум на контрола па да видиме што ќе речат. И јас веќе типувам за 1.12.2020. Хехе. Тоа е. Од срце ви благодарам на сите што ме мислите и ме тргнувате и во лични пораки ми пишувате.
Од денес официјално ми е потешко движењето. Како пингвин одам, не од тежина или стомак напротив него вагинално се осеќам отворена незнам дали е така, но утре сум на цтг и стварно се молам што побрзо да се породам ич не сум легач и неможам да мирувам ако залегнам тешко мене
@IJAE Јас па ако не легнам не можам да го изгурам денот. Од сабајле на нога,сега коа седнав и грб,и кичма,и стомак ме боли, бебево активно ептен, тежина и болка во срамна коска константно имам. И си прилегнав, ме изморува
Која недела си? Штом имаш болки можно е да очекуваме во блиска иднина принова јас имам само болки во кичма и тоа навечер кога легнувам на лева или десна страна. Генерално никакви други болки, ќе видиме утре на цтг и преглед што ќе кажат
Јас само да кажам дека откако ги заменив Пре Мама со други витамини, не сум се здебелила ни килце. Е сега може е поради што сум 36та недела или до витамините беше не знам.
Не,јас сум рано, 31ва ја терам.. Денес многу ми е високо некако, осеќам притисок на желудникот и губам воздух. Ме притиска многу :/ @BabyD0ll Ќе да е до неделите Не се замарај за килограмите веќе при крај си. Јас во 9ти воопшто не качив со првото детенце.
Јас од пред две недели сум вака.Не можам да дишам и се гушам, ама кога легнувам е хорор и нос ми се затнува и осеќам како нешто во гради да ме претиска.Па спијам со 3 перници Маска не можам повеќе од 5 мин да држам снемувам воздух Утрово го осетив бебето како на желудникот си се истрга и после не можам да дишам Ме тешеа до 34 недела после се спуштало надолу и можеш повторно да дишеш Едит:Туку мила можеме ние момите пак во ист ден да ги родиме.После ќе те викам сестра по судбина
Denes bev na kontrola 37+3 sum, plodovata voda bila mn namalena, postelkata 3 stepen zrela, a plodot mal vo odnos na nedelite 2640 gr. Uste kolku bi izdrzala sto mislite?
Da mi rece ne se hrani ubavo a placentata nz moze mi kaxa ali jas tolku ispaniciv sto ne se sekavam sto rece.Merese i cerviks 1.9cm, ne sum otvorena proveri
За колку време ти рекоа пак на преглед Нема паника смирено има низ форум многу случаи Имам читано не си единствена ќе пише некоја сонсигурност колку време ги чекаат за пораѓај ако не провокација даваат како што знам Веќе сте во безбедна недела
Влезена си во безбедна недела. Само пиј вода и се надевам ви нагласиле почесто на контрола. Се зависи од организам до организам колку би издржала.