Поуживај уш малце после само нервози и плачки ќе си имаш. Бар јас бев така првиот месец, сега се смирив малце ама си плачам сеуште понекогаш.
Тука сум јас , мора да држам место Денеска сум на к-ла , 40+3 ќе видиме што ќе испее док на коа нога е денеска станат
Пред 2 недели ви се приклучив и ве предупредив дека кратко ќе ме држи еуфоријата.. Се ме боли. Спиење нема, бебе упикано в желудник, киселини, неможам да дишам.. Хеферолот ме утепува ептен, неможам да го поднесам. 30 недели поминаа, уште малку бебе в раце. Денес бев во аптека оставив 50 еур, си купив Влошки за гради, лансинох ланолин, Вир Влошки, бивацин и газички за папочето, комплет томи типи со шишиња и цуцли и ред други работи. Некако почна да ме фаќа еуфорија дека мора да се спремам па купив и 3 комплетчиња за бебе Другата недела на преглед, да видиме како напредуваме, одвај чекам
Да се пријавам и јас денес бев на месечна контрола бебе е во ред си расте стандард кај мене мора да е големо И викам на докторката трчам играм кревам потешко немам проблем, едно само што железото ми е слабо и зедов тотхема за почеток се мислам како да ги пијам прегрозни ми се ама морам за мое добро Утре ке ја примам рогам инекцијата ме интересира дали ја имаат во болница или треба да ја купам ? Со лесно на сите мајки
Од денес и јас сум за во темава, 27 недела. Денес имсв тестирање за скриен шекер, добра сум. До сега имам +8.5кг, за првата бременост до крај имав +15кг. Денес многу глава ме боли, иначе се е во ред. Ме фака кеф за купување ама од првата керкичка имам премногу облека, нема да купувам многу работи. За кеф купивме едно комплетче, големата сестричка го одбра, многу беше радосна. Сака да одбери за бебето цуцла и шишенце уште едно, едно јас си купив со мерак. За сега е тоа. Се читаме