Јас исто цело време и кревам алишта и побрзо одам не да речиш се чувам, сега пијам чај и по малку го осеќам долу ме мава баш кај мечниов меур
Сода ми беше страв да се напијам хахаха млеко ладно пијав ама ништо јаболко ништо па ако ми е ептен тешко- како сега ама не до таа фаза ми се лоши ептен плус тогаш ќе се напијам и сода фала ви милички
Јас сега се враќам од преглед, цервикс 35мм, се свртел господинот со главата надоле, вика докторката ќе тераш уште 4 недели сигурно... Леле абе многу брзо ми се гледаат 4 недели ама толку е што сакам јас не знам. Ме гледаше со сондата не со ехо, пошто бросеви и ете сега ми текна дека не го измери килажа...
Не се секирај секој ден ме тегне кучето од 80 кила, дечко ми не може да го додржи јас се тегнам од старт, чим ништо не ми е мене само ме караат комшиите,доста го тегнеш немој беља ќе си напраиш...ама нема кој морам јас. Јаки сме ајде, денес па мене ми мрда ми го пробуши желудникот, сум приметила чим седнам на кревет како свиткана нанапред изгледа му сметам и одма мава пробај така Леле леле што нема да помислиме, ослепело само си праиме филмови.
Женски дали имате зголемен исцедок? 35+5 сум. Некогаш е бел, некогаш прозирен како вода, страв ми е да не истекува вода.
Нема Јас мака мачам со киселини од 5ти месец па еве до 9ти, спас ми нема, можеби моментално малку кисело зелено јаболко ги смирува....незнам колку Рупорут испив, ми се згади од нив, па сега преминав на Гастрогард ама не се така ефикасни како Рупорут. Јас исфрлив бел леб и тестенини ама џабе, ми се стварат пак киселини овошје,млечни производи, сокови, абе од се ...особено не се спие навечер.. После 18ч никако нејадам, гладна ко волк легнувам за да можам да поспијам колку толку....Така ми беше и во првата бременост....Бебињата притискаат на желудник па се ствара многу желудечна киселина, спас нема
Скрос исти термин имаме. Јас од почеток до ден денес го имам тој исцедок. Брисеви чисти до сега, и матичната ме гледаше вика нормално е. Ќе видам сега на последниве брисеви дали ќе искочи нешто. Инаку се додека нема мирис и не мењава боја е нормално претпоставувам.
Eve me i mene od pregled 32 gn, protoci super, bebe super napreduva 2250 e, voda ima ama postelkata so lakuni i kalcifikati. Mi rece ne e strasno ako ne bockas clexan ili neso slicno mora da pocnes. A jas bockam od start i sea ne znam sto da mislam. Ctg od 35 da sum pocnela. Pred 4 nedeli se bese super sea i lakuni i kalcifikati i bebe so gazot dole, kojznae dali ke se svrti ovie nedeli....
Исто и јас од сам почеток со клексан и аспирин постелка супер, и наеднаш во рок од една недела цела со лакуни и калцификати и намален проток. Ми качија од клексан 0,4 на фраксипарин 0,6 без аспирин. Сега гуркаме со килажа, мн малку качува, 34 сум немаме ни 2 кг