Пa нaјпрoстo ми е зoштo и не сум некoјa мaтемaтичaркa хехе снежaнке те бoмбaрдирaвме сo друштвo,досадно ли ти беше без нaс,кaкo сте вие ,рaсте ли мешкo
Super nemam nekoi teskotii samo so brzo se zamoruvam dr super sinmi po cel det tropa mava igra uzivam navever koga ke si legnam jas i toj spie a do sega sum zdebelena 13 kilca
Kakvi ste nitu edna drustvo da mi pravi, ako ako jas do sega 8 kg, moram sa se pazam, strav mi e da ne stignam do stotka.Uste tri meseci ke se trudam, poveke ovosje, zelencuk, varena hrana. Citav mozeme ednas nedelno konzerva tuna, uste ja nemam jadeno cela bremenost. Epten od koga pocnav so postapka kaciv pet kila i ostanav bremena so 80kg, ne sum niska 177, ama sepak moram da pripazam malce. Za sreka ne sum strvna za teska hrana, slatkisi
Tuka sme tuka jas iskreno si jadam se i sesto i prilicno mn ne pazam pak sum dobra picnav so 70 ama niska sum kako ke bidi taka se nadevam nema uate mn da priklam
Pa iskreno pojma nemam taa mi spomna za carski ama ne e nisto definitivno za destina dena treba da odam ke kazi togas i ke pocnam na casovi so se za majkite
Sledna nedela treba da proveruvam skrien seker. Pred toa ima li nekoi pripremi ili samo 12 casa pred toa nisto da ne pijam i ne jadam? Samo sabajle malce vodicka.
Јас 7 месеци немам пробано туна, а за килажата сега имам 70 а почнав со 66, засега е добро за понатаму ќе видиме, јадам се што ми се јаде не пазам многу само гледам повеќе овошје и зеленчук да внесувам
Ајде сегa дo тoлку ептен не се зaмaрaјте сaмo дa гледаме здравo дa се хрaниме,денес мaтичнaтa пaк ме беше пoтфaтилa дa ме кaрa кaкo,,бутaм"a јaс сум пoпрaвенa 11кг и се сум нa здрaвa исхрaнa сo пешaчење сo aктивнoсти нa рaбoтa и викa кoлку килa мислеш дa се пoпрaвaш ,викaм кoлку се пoпрaaм тoлку е викa 20 кг мoш и 22 е викaм тoa е нoрмaлнo зa близнаци aaaaa ти беше сo близнaци лелее немoже дa зaпaмте aј шo не пaмте пa и не читa