Ајдеее немаш причина да си даун, многу малку ти останало. 9 месеци издржа, уште некој ден ќе издржиш, со лесно
Lele i mene mi e vtoro,ama da znaete kakov strav me faka neznam zasto,samo tamu mi e mislata,kako ke bide sto ke bide,a so prvoto mn lesno projdov,niti mislev relaks bev epten,sega sum mn vo panika
Јас мила изгледа ќе си седам овде додека да се породам...нареднава недела влегувам во 9ти па се надевам дека малава ќе биде брза и одма ќе излезе,сега за сега имам контракции на 20,30мин што се доволни да не ме пуштаат дома,ме следат на цтг и си ги покажува болките...
Какво даун што е ова,нас не правиш ап,ти идеш даун...ни случајно,ајде позитивата кај ти е ...што да кажам јас ако ти си даун,деца дома сами вќе втора недела...
@Ava.84 , немој сега вака на крај, ептен ситно броите вие, ќе биде се во ред. Жена се може да издржи. @Mom_3 поддршка до вас мајки, само се нека биде добро со вас и бебчињата, се ова ќе помине и ќе се заборави.
Честитки @Ava.84 , жива и здрава да е малата...чекај не наскоро во темите за бебе таму да споделуваме искуства.
Еве сум 37 +4 и прво цтг ќе ми е во вторник, значи скоро полна 38. И јас сум како збунета, ама пак и немам некакви потешкотии, нити притисок, единствено само подготвителни болки, па си викам сигурно знаат што прават