Леле мила бре Конечно душата ти е на место веќе. Да е живо и здраво бебчето, а ти што побрзо да закрепнеш. Сега следува најубавото, гушкањето и држењето во раце. Честиткииии Честитки и до тебе мама, да сте живи и здрави и двајцата. Убавини е нели. Честитки и кај вас.
Јас денес 30 +0.Алиштата од големата керкичка испрани, ме фати малку паника, ме болеше стомак и реков ке се породам пред време. Викендов сакам се да доспремам за бебе, па и да се случи нешто да сме спремни. Имам доста неизносени алишта од големата, од кеф зедов едно комплетче, ке земам евентуално уште едно, па цуцла и шишенца, кремчиња, за капење нешто. Вечер сум на редовна контрола, да видам како е бебушот. Пред два дена не можев да стојам на нозе, едвај се истуширав, скрос долу ми беше бебето, се случило ова на некој?
@LivingGlam @AnaMarijaAa cestitki zenski da vi se zivi i zdravi bebuskite. @Mom_3 ti kako si? Do kade stigna
@Pacient srna јас мила дома сум од понеделникот,терам само со магнезиум 3 пати на ден,се трудам да одмарам повеќе ама дома баш одмор и неможеш многу да си дозволиш....ќе видиме до кога ќе истераме вака...сега веќе сме во безбедна зона...
Отворам очи и го читам постов. Ме стопи! Живо, здраво и од Бога благословено нека ти е душичето, радосно и безгрижно да расте! ❤️ Гушкајте се и уживајте. Брзо опоравување мами. Живо, здраво и од Бога благословено да е бебушко. Уживајте мајка.
Ne brojam, ke se nerviram samo do 10 dur stignam. Stom ja osekam mrda cesto vo denot ok sum i bez broenje. Nego kako ne poluduvate so menstrualnive bolki, jas sum so edna noga trgnata nakaj remedika da vidat da ne se kontrakcii
33gn, ne se ama pak nekako a osetam shube mi e se filmam deka se otvaram. Istovo cuvstvo bukvalno i pred dobivanje mi e i togas se osekam ko da se podotvaram. Mnogu se mrdnav kako vlegov vo 8mi