Dali nekoj moze da mi kaze so mozam da napravim so bolkite vo polovinata 35+ sum nemozam ni da sedam ni da odam ni pak da legnam ne prestanvit nikako da bolit I mislam deka ke eksplodiram taka se custvuvam
Znaci taka 37'nedela sum. Denes bev na pregldd.I detto porasnalp samo 200gr za 2 nedeli. I sega sakal.doktorot da mi prave stres.test nesto kako lazen poragaj za da videl dali ima uste hranlivost vp.placentata. ako nema togas ke me pravi direktno carski rez. Preplasena sum. Ima li nekoj iskustvo so toj test I sto znaci?'dali ima golemi bolki.
@S.Snezana како си,се симна ли температурата ,отиди си на лекар денес најдобро ке биде ,колку ти беше температурата синока?
Izvini duri sega vidov vo ovaa tema temperaturata vejke ja snema ama uste sum cela zatnata i grloto boli
Da da probav mi pomaga od kako ke napravam nekoe vreme se namaluvaa bolkite poubavo mi idi denes nemam napraveno ama vejke vrvi
I ti sto cekase do sega cccc samo da se setalo po drugu grupi, normalno koga tamu nudat sladoled hihihi
Абе ако ми веруваш, би се давела во сладолед, ама сега само у трудноќа ми се јаде, инаку воопшто не јадам сладолед
Тaкa стaсијa ,кaжи и ...вaжнa се прaвии не зaбoрaви скрoз Ние шo дa принудиме...??? Денес пoчнaв девoјки сo клексaн 0.4 ,утре ке се мaaм пo трaнсфузиoлoгијa зa извештaј зoштo oд систинa не признaвaле вo фoндoв мoрaлo трaнсфузиoлoг,aмa тешкo ми oди сo државниве дoктoри се кaкo дa ги мoлaм се oсекaм.Примa ли некoј клексaн oвде или сaмичкa сум...кoлку ми е преку глaвa oд бoцкaње тaмaн се спасивме сегa пaк,душa немaм веке
Mila jas od pocetok se bockam,so in vitroto ke me fati cela godina da se bockam...ne se sekiraj ke te druzam