Најверојатно мора лабави да бидат инаку ако фатат паники и они цело време натаму наваму ќе бидеме. Ние имавме патешествија во 12-13 недела така да мислам дека тука ни се скрати животот и на двајцата. Сега што ќе кажам абе го нема да мрдне станува и лупи портокали вади чоколадо хаха. Чим ќе се сецнам камилица ми вари да сум се смирила. Јас имав денови мн плачев мислам дека му пукна главата од мене ама ме трпи машки не ми вика ништо зашто ќе се скараме ќе почнам да му викам и затоа си ќути среќа има праг на толеранција па се воздржува и фаца да ми направи му се сипувам хаха. Ама јас сум сама со него моите не се тука и си го сфати моментов дека мора да ми биде подршка и не се буни. Кога имав возбудени денови ќе почнам да го чепкам и ми вика имаш топла вода оди истуширај се јас чајче ќе ти направам хаха сега па одмори малку од мене дека сме поделени ама за два дена пак ќе го замарам ај ова ај она
И јас! Цен отварам форум само да видам дали се ок и @thelittle17 и беба. Честитки мами! Да сте живи и здрави!!!
Вчерашните болки ми продолжија и денес. Бев на цтг, регистрира слаби болки ама мене ми се далеку од слаби овие болки, немам сила на 5- 10 мин се јавуваат. Утре во 8 ковид тест треба да правам па да видиме што понатаму. Како да ги намалам болките и да го истуркам денов и ноќта ? Не знам колку магнезиум испив денес
34+4, термин демек 21 Април, ама се очекува порано, а колку порано не се знае точно, секој ден е плус. Никој ли ја нема @thelittle17 на фб, инста нешто, да и пише да виде како е? Стварно сите ја мислиме... @Ziberi123 честиткииии
Не сум уште денес влегов во 38ма кога ми свирна тоа апликацијата почнав да се паничам дека се ближи @Ziberi123 честитки леле лета времето... Се изнервирав денес , мајка ми од вчера многу лошо кашла, нема температура ништо друго само кашла, си викам нрмој сега корона, а стварно жената освен до маркет никаде и со никого не оди, вика нема шанси од каде би фатила И јас со денови малаксано се осеќам, немам тт ама дали од времево променливо? Ептен еден ден се препотувам, па ладно ќе почнам да се тресам, а сум излегла без јакна,не знам, само не сакам сега на крајов уште тоа да мислам.
@thelittle17 женски ја најдовте ли? Што се случува знае некој? @jarec6 ајде смирено времево е никакво еден ден лето еден ден зима ☺️
Знам дека е од времево, ама пак се нервирам,толку пазење сите 9 месеци,сега на крај да не праиме проблеми Се породи,има пишано во темата
Сум го испуштила ја барав инаку. Знам како ти е пази пази и на крај јас едвај чекам да излезам од карантин човече ништо немам купено ни торбица за во болница имам спремено ни душек на бебе ништо 20 дена ги одремав дома но пак среќа немав компликации