Честитки мами нека е жив и здрав јуначе е тоа како тебе ќе се избори брзо и ќе се гушакте сите тројца заедно после брзо опоравување
Честитки мама! Жив и здрав да е малиот борец! Наскоро ќе си се гушкате и се ќе биде добро! Остани силна како до сега!
Честитки мајка нека е жив и здрав јунакот, само да знаеш тие малите најсилни се. Внука ми се роди слична килажа како твоето еве ја сега 9 месеци, напредува во се. Имај верба во Господ
Честитки мами Твоето синче е лавче како тебе, има да биде супер. Ич да не му се секираш Нека е живо и здраво и за брзо ќе си се гушкате заедно со бато Ве гушкам
Нека е здраво и живо мами, ќе бидете силни и борбени. Гушки многу и само со убави мисли.. Ќе напредува, ќе биде се добро. Под надзор ќе сте..
@macalavica честито синче да е живо и здраво мами ве читам со прегледот колку сте отворени, јас мислам од што ќе закочам нема ни прст ни рака да ме прегледа. За првото само еднаш во 40та ме прегледаа вагинално, се згрчив и ништо не ме отвараше. Ма ни провокации ни вежби. Сега за второво да пијам ли од тој чај од малина, некој ако има искуство да ми сподели. Инаку со 3ка ми почнуваат неделиве, лелее ми се ближи крајот а како вчера да беше
Мамички дали е нормално ова, бебко мој е многу хиперактивен деновиве, цело време се движи, 34гн сме, инаку сум позитивна на ковид и тоа ме плаши да не се случува нешто со него.. Имав болки скроз во долниот дел на стомакот на моменти, и ми рекоа да одам во ковид центарот во државна.. како е таму да не знае некоја трудница да била?
Јас мислам дека не треба да се плашиш во истата недела и јас бев позитивна на корона и од што примав мн витамини особено Вит Ц бебето дупло поактивно беше. Додуша моето е си е секако мрдалник и пол, ама тој период повеќе мрдаше и јас истото го прашав матичниот ми рече примаш повеќе витамини и појака храна и стварно...
Па тоа ми беше и мене, зашто и онака предходно беше активно, ама сега како да не мирува ни 5 мин у денот.. затоа се загрижив
Жив, здрав и од Бога благословен да е Лео. ❤️ Ова е само доказ колкави борци се нашите јунаци. Браво за Лео, ист како мама. Поскоро опоравување да имате и двајцата и што е можно поскоро да си се држите во прегратки. Растете заедно. ❤️