Дали се наближува термин дали од тоа што прекинав магнезиум или па вчера ми дојде многу пешачење. Имам болки во половината на десна страна мала менструална и повеќе исцедок и болка некаде кај желудникот ама тука повеќе боли-дали бебе притиска незнам.. Од вчера ми се појави ако не помини вечер можи и на цтг да појдам заради тоа што сум за со царски... некој мислење ?
Друшки јас пак вчера дежурав Многу колениците ме болеа. Станав се рашетав по дома, ги измасирав со масло ама џабе не помага. Веќе некое време ме болат. Се мислам или од тежината ми се, или од што спијам со свиткани нозе Има уште некоја ваков проблем ?
Јас исто имам зголемен исцедок и слаби менструални болки на моменти , а стомак ми се стврднува .. утре сум на контрола да ме види докторката па ке видиме до каде сме .. инаку активна сум скоро цел ден .. а и нормално е на крај исцедокот и болки менструални Јас и ти Китти тука сме со термини
Женски добро утро, Како сте ми?? Јас од сабајле уште доаѓам на себе, времево не поремети скроз... Јас како тежок метеопат, си патам... И физички и психички.. Толку ме бутка вакво време што неможам да објаснам, како друга личност станувам.. Тоа е.. Него друго ми беше муабетот, се мислам да прашам и кога ќе се приклучам изумувам.. Се соочува ли некоја од вас со ноќно потење?? Јас периодов ептен, се будам цела жива вода, претежно на градите, а некогаш и цело тело... Мењам маички секоја вечер жива вода се... Претпоставувам од хормони, само ме интересира дали и кај други се случува, и на доктор не сум прашала дали е нормално се од што заборавам... И така..поздравче мами и идни мами
Да да тука сме со термините.... Тоа очекувам да почни да боли и половина и се на крај сме веќе ама некако и паника ме фати хахахха јас сум дури понеделник ако не поминува одам на цтг и тоа е тоа само со лесно да ни е на сите
Јас последните месеци исто така имав ноќно потење и се пресоблакав по неколку пати. После пораѓај уште еден месец ми траеше потењето, не можев да се поднесам, маици мокри, коса мокра...
Исто исто... Значи ќе си потрае.. Со првото не памтам да сум се потела затоа и пишав тука да чујам искуства.. Фала мајка
Da, od negde sredina na 8mi mesec pocna sklet da me faka i da se prepotuvam i veke ni corapi ne nosam, a obicno lete zime na mene imam corapcinja. Jas si mislev od tezinata mi e deka preku 20kg kaciv
Дали на некоја и се има случено воспаление на слепо црево за време на бременост? Точно таму имам болки и тоа неподносливи.. а вчера на цтг ми кажаа дека болки не покажува моментално, не се гледаа.. значи не е до бебо, мора нешто друго да е.. или сум премногу испаничена или не знам што е работата
Да исто и јас, си носам Чорапчиња сега неможам.. Добра си ти од средина на осми, мене од почеток на седми
I mene mi se slucuva istoto vo 9tiov mesec, ne sekoj den ama se slucuva, pot najmnogu na gradite. Izgleda e normalno, jas pak mu vukam na maz mi mnogu sme pokrieni da odmalime zatoa mi e zesko
@mamaJana @Ula најлесно на свет да поминете женски! Навистина, како се забрзавте вие априлски другарки, сите во една недела ќе се породите. Почекајте малку, ние што сме на почеток на мај не сме спремни уште.
Мене ми рекоа да го прекинам магнезиумот штом влезам во 9ти. А радо би се напила деновиве. @Trpkovska јас 01.мај.