Како јас да го пишував ова штоправев циркузи кога се раѓаше малиов. Ти добра си била, бар не истепа болничарка. Ја тепав пошо не знаев кај терам. После ме гледаше попреку.
Па да али не идеш на работа некоја да те истепа и тоа не е ок.. Ја па не знаев ни као се викам.. Ми викаа шо работиш викав појма немам
Zdravo mamicki ! Ve citam podolgo vreme pa resiv da vi se priklucam Lesna bremenost na site I me interesira Dali ima nekoi ispituvajna vo 32gn ?
Леее мене некој така да ми вика што убаво ќе се породиш, а ја да се трескам од болки у три лепе ќе го отерам. Не дека треба да припаѓаат ради тебе ама бар нека ќутат таму нека не прават склети. Ние оваа ја бодревме она мн се нервираше што имала инфузија и цтг и од тоа уште повеќе телото у грч и беше и ние ајде сите дишевме па стани седни шетај и се отвори некаде 5-6см и ни вика со не дојдовте порано бре. Дојде втора смена ја земаа и само дојде вика мене ми е рано и се врти и вика за цтг-то ова нејкам да го гледам веќе хахахс.
Јас кога се пораѓав со мене во тој момент имаше три жени. Едната,девојка помлада, се намести да спие и рекоа рано ти е. Другава шесторотка, само на албански збореше, вртеше по телефони се жалеше, ни со докторите не се разбраа, а третава на секое мое мрдање ,станување од кревет, а те боли ли,а многу ли,а прво дете ли ти е, зошто си се потпрела на креветов,зошто клечиш...ме умори психички. Ем од болки,ем од тапа атмосфера си шетав од соба до крај на ходникот и посакував барем да беше мм со мене за рамо за плачење (тешење ) кога доаѓаа посилни болки.
Еее лошо е така да те гњави некој...оваа ни рече дајте нешто да правиме ќе полудам ужас ми и ние диши диши оди и така да и се скренат мисли не дека и олесноо Инаку сега дојдоа по телефонот и водички на женава и замислете ја породиле царски рез на крај на два дена болки трпење лудница се искомплицирало нешто така ни кажа сестра ли беше болничарка ли беше
Леле греота. Кај ги истрпила болките и на крај царски Зошто форсираат кога не иде, не ми е јасно... Два дена со болки се ту мач.
Ne razbiram koja e poentata da te maltretiraat 2 dena...zar ke imas sila napon da dades posle tolku vreme bolki i nespienje i valjda nejadenje...bog da cuva
Јас 24 часа бев без јадење, спиење и без вода. Имав страшни болки и не се отварав. На крајот кога требаше да се пораѓам немав сили за напони, беба се заглави, ми се качуваа врз стомакот и едвај се роди
Ова “ми се допаѓа”е за подршка не дека ми се допаѓа што си се измалтретирала. Не знам имаше еден доктор Трајчевски мислам не сум сигурна и со него цело време али знам дека ми кажа како у фазон му побарала царски рез и ама подвикнала и овој нешто се навредил па му се извинувала... вика на цела Македонија се јавив и на крај ни царски морав да му се извинам и ништо...
Никако,мојот принц се предаде вчера, почина, а и јас умирам од жал, недај боже никој ни да слушне за вакво нешто а камоли да го доживее, нема поголема болка.Бидете храбри,не се сите приказни лоши како мојата...
леле мами премногу ми е жал прими искрено сочувство. Знам дека нема зборови што може да те утешат, но пробај некако да собираш сили за понатаму. Те гушкам најсилно