I ja ls od utre vi se pridruzuvam vo grupata Da ve prasam, veerva imam bolki vo stomak ama bas vo cel stomak bebusov go osekjam rita skoro celo vreme, ne znam sto.moze da e, dali premorenost ili nesto drugo. Ako prodolzi vaka i utre pravec na lekar.
Toa e normalno sega ti se najmnogy siri stomakot a bebeto e potesko i o Ima uste prostor i zatoa gi custvuvas dvizenjata.
Ne mi se problem dvizenjata jas bas mu se raduvam koga mrda Stomakot sto.me boli cela nokj eve i uste i tvrd mi e
Zenski da ne se ima nekoj prijaveno za obuka na GAK? Jas idam ima prv cas vo cetvrtok, od 18h. Bas me interesira kako ke bide. I sekoj cetvrtok e vo 18.
Јaс првпaт слушам зa oвa. Јaс имaм другo прaшaње ,кaкo и сo штo мoжaм пaпoкoт дa си гo исчистам,прoбaв сo чепкaлкa зa уши Небивa
Јас го чистам папокот додека се туширам... Значи на рака пена од купката и со еден прст нежно масирам внатре, па со тушот со млака вода испирам (плакнам) , и нема никаков проблем....
Mesinja mislam deka stomak mi raste od den na den. Kicma me ubiva, mislam deka edno dobri dva sati se mestam noke pred da zaspijam. Ide li utre nekoj na pregled na klinika? Zakaza li nekoj obuka za cetvrtok na drzavna?
Мешлаци, по колку време од ко ви падна мукозниот чеп се породивте? Мене веќе три дена ми паѓаат како парталчиња долу, а на преглед кога бев денес ми велат омекнато е грлото ама рано ти е. Инаку сум 39та недела... Едвај чекам да си ја донесам на свет бебушка
Леле мене ме боли и половината и карлицата, ма едвај се вртам во кревет... Не можам ни да седам, ни да лежам, ни да се движам веќе
Sega se tusirav edno 20 min, i mi pominaa bolkite. Ne sakam da me boli nisto, i ne se zalam mnogu, ama deneska bese neizdrzlivo mm se ispanici posto eve skoro osum meseci i ne se zalam na bolki, ama denes bese na site strani bolka.... grb, pa pod gradi mi se pravi topce, verojatno so gazence vo rebra dobijam vnatresno galenje krsta, glava mislam deka e najdobro da spijam sega , pa utre so novi sili
@Stasija i jas denes ne sum vo red,stomak de potvrd,pa me sece nekako,stoznam sto da kazam,a 29-ta nedela sum pa i ne sum vo poodminata nedela,strav me faka kako ke bide ponatamu,tuku @S.Snezana ja nema nesto ajde @only44you ti si pred nas nie po tebe odime , se tesam deka treto tromesecje sme,poveke pominalo,pomalku ostanalo.
Decki predavanjata na gak sekoj cetvrtok se povrzani edno so drugo ili samo na edno predavanje mozes da odis
Оф мила, сите истото ми го велат, исто ме тешат....дека многу поминало малце останало...Ама дефинитивно како што многу феминки пишуваа тука така и испадна , дека крајот бил најтежок... Но ајде ќе издржиме се за нашите бебуши.... Многу ти благодарам за утехата
Znam samo deka sekoj cetvrtok se verojatno cel mesec/ 4 predavanje vkupno. Ke kazat sega ovoj cetvrtok koji se temi, pa ke mozes da izbiras da li ke doagas ili ne.