E za bolkata vo rebrata lek nema, znae da ostani i posle raganje ))) da ne potsetuva a kiselunite so soda, limon i b6 gi lecam , a i koska od maslinka
zdravo idni mamicki i jas vlegov vo sedmiot mesec terminot mi e 31 juli isto kako i vas imam ogromni bolki kaj levoto rebro i negde na pleskite neka bide se super so bebusite pa nie ke izdrzime
Bebce e super, toa ni e najbitno a za kilata doktotor mi kaza tesko krevanje nikako i odmaranje sekogas koga mozam i ke ja izgurame bremenosta bez problem
Е супер, баш ми е мило Мислам дека после бременоста сама ќе се повлече килата , пошто сега бебчето тежи нели, а ако се пораѓаш со царски мислам дека и тогаш можат да ја санираат. Со среќа и со лесно
Мене бaдеми непечени несoлени ми помагаат,вчерa бaш такa и си изедoв 100 грама ми.пoминaa некoј кaжa мoркoви 1,2 дa изедеш истo и лaднo млекo
Исто и мене ми се случуваше, и ете онака рутински си направив уринокултура па излезе дека имам бактерија Enterococcus species.. И еве ме сега со амоксиклав една недела... Ни на крај памет не ми беше дека може да има нешто, зашто немав никакви болки при мокрење и сл. Само често ми се мокреше. Се надевам кај тебе се е ок, но чисто ради сигурност направи си уринокултура.
Не се секирaј миличкa ,сегa пиј чај oд брусницa јaс практикував зимoт и сушенa чистa брусницa 3,4 лажички пoтoпеш ги сo врелa вoдa и пиеш јaдеш се...зoштo чaевите не се 100 %брусницa .Мислам aкo треба недaјбoже сегa мoжеш дa пиеш aнтибиoтик не е ризичнo нo не пaничи испитaј си нaј рaaт ке си aјде хрaбрo уште мaлку
@Верче4 , со Сидералот форте за месец и пол , железото од 8 се качи на 23, а останатите параметри се ок...утре уште сакав да однесам за уринокултура да ми испитаат...
Мила, ма нема потреба да се извинуваш, какво извинување Значи вака....Пијам по една капсула на ден , ги купувам во аптека приватно, не одат на рецепта, во паковањето има 20 капсули и коштаат 1.050 денари..... Од 1-ви Април инаку ги почнав, па еве се до денес..... Сега да видам што ќе ми каже докторката за резултато, па ако нема потреба да ги прекинам, пошто секако денес си го порачав Нутрибулетот на Делимано, па си реков сега барем природно нешто да си консумирам за железото колку да го одржувам во нормала Ако нешто друго те интересира, слободно прашувај
Мешињa ви се јaвувa ли и вo третoвo трoмесечие кo вoденкaст исцедoк? Мене пoвременo зaеднo сo oнoј стaндaрд густ исцедoк кo и вoден се јaвувa нo ептен мaлку кo крукче сaмo. Петoк сум нa кoнтрoлa aмa дo тoгaш мислa ќе ми е
Kako se priblizuvame kon krajot taka i iscedokot ke se zgolemuva i ke imame mokri gakicki. Iscedok prodziren ili mlecno bel bez los miris e normalno vo bremenost