Аиии цуцка машала, пораснала бреее Нека клоцка, нека ужива дури има простор за мрткање, после само по некоја клоца ќе добиваш.
Zdravo na sitee ☺️ bremena sum 26nedela so bliznaci od pred 3 dena pocnav da osekam kako trpnenje vo predelot kaj papokot me cesa no koga se cesam ne osekam nisto dali imal nekoj slicno iskustvo.. Imam pregled za edna nedela sekako ke prasam no neznam dali e pametno da cekam do togas
Јас за првото Еуцерин користев, и сум задоволна. Како маслено е. Сега се мислам тоа или Мустела. @NewMommy која недела си? Мене сабајле силно ме стегна стомаков кога му облекував патики на син ми. Денес сум 34+2
Хелоу... Какво искуство/мислење имате за др. Кировски Лазар од Чаир? Јас би сакала он да ме породи здравје, иако е сеуште рано 33+2 сум, меѓутоа чисто собирам информации...
Мешиња мене ми падна чепот или поголем дел од него. Ама не беше проѕирен, туку со темна крв помешана со слуз. Инаку не крварам, не течи вода, не се случува ништо друго. Да одам на доктор или да си седам мирна?
Здраво мајки, се олеснив јас, мојата принцеза Дарија се роди сабајлево 9 15, 3230 гр. тешка 48 сm. долга. На мамичка жапче со најбуцкасти обравчиња и многу црно косиче.
Да е здрава и жива голема да расте. @IRBBB и кај мене беше крвав, ама претходно ми беше пукнат водењакот, па појма немам што да те советувам за во болница.