Јас со првата бременост ништо незнаев а не ни се трудев да дознаам. И 100 пати подобро е така. Ама не си иста на 20 и на 30год
Пиjам фемибиoн 2 скoрo 37 недела сум, сакам да земам некojа пoефтина вариjатна сo мoжнoст да има и пoвеќе таблети. Предлoг нештo штo е дoзвoленo за трудници?
Можеш Pre mama, мада мене др ми рече да се вратам пак на фемибион @Andrejaaaaaa таман е за брисеви. Крвна слика испитував пред 2 недели, сега пак да испитувам уште еднаш барем пред пораѓај? Што мислите, и дали се закажува во Син лаб или одиш само? 36+1 сум
Девојки имам болки во половината И до сега имав ама сега не се трпат и кога лежам и кога стојам и кога седам Претходна недела бев за брис и на ехо се беше добро, инаку 35+3 сум денес, и магнезиум пијам по 2 од 400мг ама џабе Следната недела почнувам со цтг Се нешто читам по интернет, да не се болки и предвреме да се породам многу ми е страв Имала ли некоја вакви болки хелп
Може и до положбата на спиење да ти е. Не мисли на предвремен пораѓај. Јас почнав пред некој ден на цтг, мислам во Санте ќе одиш ти? Што мг пиеш? Ако е директ, ќе ти го смени одма докторката таму, мене ми рече да и го подарам на мајка ми
Да да, во Санте ќе одам И ти ли одлучи за таму? Пијам капсули магнезиум, од виола го земав, magnesio completo, италијански некој Не сакам да мислам ама кога ќе се зачитам по нет....
Да. Петок сум на цтг и контрола. За бебе ништо не ти треба, за излегување ќе ти донесат. За тебе само полнач, и несесер за лична хиг. Понеделници им е гужва, кога ќе одиш бирај др ден
Направи си крвна слика заради железото,ако треба да земеш суплемент за допуна. Секако,ако немаш закажано не се знае кога ќе се породиш, може ќе изгураш до 42ра,имај си една кс Оди во Авицена,Биотек, зошто во Син лаб се дрски и не пуштаат трудници преку ред. Инаку не се закажува никаде.
така е, во Авицена ме пуштија денес преку ред. Имам доста покачени леукоцити во мокрачата, и бактерија. Освен со увин чај со што може да се среди?
Женски кога почнавте да чувствувате болка при движење на бебуш? Јас утре 34та полна ама еве веќе неколку дена имам болни движења/удари. Кај вас како е?
Isto, bash sega se zalev deka mi e neprijatno.. Denes na pregled doktorot mi rece da izbegnuvam pesacenje do 36 nedela da odmaram poveke